Mi volt gyermekkorotok legnyomasztóbb meséje vagy mesesorozata?
Figyelt kérdés
Tudjátok, az olyan rajzfilmekre gondolok, mint a Varjúdombi mesék vagy a Szekrénymesék, de a Sebaj Tóbiásnak is volt nem is egy jelenete, amitől én négy éves fejjel sokkot kaptam. De elég nyomasztó volt a Mátyás, a házimanó is.2021. jan. 19. 11:47
12/15 anonim válasza:
A "Grimm Legszebb Meséi" sorozatból a "Kékszakáll". Elég nagy traumát okozott nekem. Egyébként egy jó lélektani történet, csak nem tudom, miért gyerekeknek adták le.
13/15 anonim válasza:
Azt hiszem nekem is a Bátor, a gyáva kutya, valamint a rém rom. Na, ott a szomszéd bácsitól mindig a szívroham kerülgetett.
14/15 anonim válasza:
Candle Cove, vagy valami ilyesmi volt a címe.
15/15 anonim válasza:
2-3 éves koromban a Scooby Doo nagyon nyomasztó volt számomra, viszont a Bátort szerettem, de azért az is egy elég pszicho mese.
És még az Ico a bátor lovacska című mesefilm, ami elég régi már de kazettán volt meg nekünk és egyáltalán nem ijesztő, de annál inkább nyomasztó.
Dehát akkoriban még rajzfilmként simán mindent el lehetett adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!