Én is nagyon kedvelem a bájos Mercit, mert szórakoztató karaktert vélek felfedezni benne. ;)
Nekem az is elég szimpatikus, hogy ő nem ad teret a tiszteletlenségnek, hanem azonnal kijelenti, vele nem lehet illetlenül beszélni.
Az utóbbi időben egyre több hasznos tanáccsal látja el Fruzsit és Vivit is, aminek külön örülök, hiszen a két lánynak szüksége van ezekre a javaslatokra.
A heti teljesítménye sem rossz, ugyanis a tudása észrevehetően fejlődik. ;)
Nem, egyáltalán nem örülnék ha ő nyerne. Egyrészt mert identitászavaros, egyszer vinnyog az idegesítő hangján meg hisztizik (ergo még gyerek) máskor meg játssza a kemény csajt, hogy ő aztán megaszondja mindenkinek, harmadszor meg úgy viselkedik mint egy kamaszfiú. Túl fiatal még ahhoz, hogy ő nyerjen, nála biztos nem lenne jó kezekben az a 36 millió... valószínű, hogy hamar elverné hülyeségekre.
Másrészt meg köztudott, hogy ő az RTL kis kedvence, beépített és behívott ember, nagyon nyomja őt az RTL előre, ez messziről látszik. Őt biztos, hogy sokáig bent fogják tartani, akár a fináléig is, csak hogy produkálhassa magát, mivel elég figyelemhiányos, én sem bírnám sokáig elviselni egy légtérben a csajt.
A másik ilyen ember meg Bálint, ő is az RTL-től van, tehát már a beköltözése előtt ismert volt, így ez nem éppen fair a civilekkel szemben. Viszont minden jel arra utal, hogy ő fogja megnyerni ezt a játékot, az RTL biztos elintézi neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!