Nem nézem, mert ez csak arról szól, hogy bemegy egy rakás ostoba fiatal, lerészegednek, táncolnak meg rakják egymást. Színvonaltalan. Nem mondom, hogy az előző szériákban hú de milyen intelligens emberek voltak, de ez a VV7 már sok.
2014. dec. 22. 22:53
2/8 anonim válasza:
Nekem Fanni a kedvencem. Néha iszonyat buta, de nélküle unalmas lenne a műsor. A párbajon nem szurkolok senkinek, Reni iszonyat rosszindulatú, Dani pedig Zsu pótkocsija.
Neked? :)
2014. dec. 22. 22:55
3/8 anonim válasza:
Nem nézem sem a Való Világot (vétek nagy kezdőbetűvel írni)sem a Barátok Közt,sem a Szomszédokat és hasonló témájú,rendezésű filmeket::::nekem elég amit nappal látok a pihenő időmben már ne sulykoljanak vele!!!
A napi híreket viszont elolvasom és ezekből világosan kitűnik,akik a kérdésben szerepeltek azok az emberek vagy dilisek,vagy börtöntöltelékek illetve többségét sem nevezném embernek!!! Szégyenletes dolog elhitetni a fiatalsággal,hogy gyere a Való Világba és a hírnév által meggazdagodsz és ezért nem kell dolgoznod! Bármit megtehetsz és ezért nem jár büntetés!
2014. dec. 23. 01:57
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem eleinte Fanni volt a kedvencem, de mostmár valamiért Dóri. :D Meg Laci is szimpi:)
2014. dec. 23. 11:49
5/8 anonim válasza:
Fannika viselt dolgaival van tele pl. a www.kapu.hu is. Én nem nézem, nem is lehet, ebben a csomagban nincs RTL2, nem is baj, nem hiányzik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!