Csak szerintem nagyon gyenge műsorvezető ez a Puskás Peti?
Egyszerűen nem tudom komolyan venni, a mostani műsor végi monológja is a szöveg alapján teljesen komoly témát érintett meg, de annyira irónikus hangneme van folyamatosan, mintha kiparodizálva mondaná és cringe volt hallgatni is.
Meg ezek az erőltetett poénok végig. Anikó sem sokkal jobb, maximum egy fokkal. Ez a Schumacher Vanda pedig egyszerűen katasztrófa, egy általános iskolás normálisabban és összeszedettebben tudna műsort vezetni. Sose hittem volna, de Győzike toronymagasan a legjobb közülük. Ha választani lehetne, akkor pedig Sebestény Balázst raknám vissza. Bár megértem, hogy a 4-5. évad után (amik még normálisabbnak mondhatóak voltak) nem adja a nevét ezekhez.
Vandát, Anikót is reszelik.
Én Lilut hiányolom nagyon vissza :(
Puskás Peti számomra is nagy csalódás. Színész létére egy mondatot nem tud elmondani baki nélkül. Annyira erőltetetten akar vicceskedni, soha nem sikerül.
Szerencsétlent mindig olyan hülyén öltöztetik, béna a haja is, de ez már csak hab a tortán.
Nem tud beszelni!
A vegen meg ezt mondja mindig: viszonlatasra 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!