Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek is szörnyű “műsorv...

Szerintetek is szörnyű “műsorvezetők” vannak a Reggeliben, meg a Mokkában?

Figyelt kérdés
Az egyikben mekegnek makognak, a másikban vihognak össze vissza, borzasztó.
2020. szept. 15. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
68%

Igen, de ez az egész mai televíziózásra jellemző.

Nem véletlen hanyatlik a televízió. Fiatalok alig nézik, az idősebbek meg fogynak.

A mai 20-as generáció, már a youtube vilagába nőtt fel, nekik teljesen mást jelent a TV, mint a mostani 50-es korosztálynak, akiknek ez volt az egyetlen szórakozás, hírforrás.

2020. szept. 15. 09:08
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Igen. Sokszor egy értelmes kérdést se tudnak feltenni a vendégnek. Vagy ha sikerül, akkor nem tudják kimondani hibák nélkül. A legviccesebb, amikor direkt nagyon komoly képet vágnak, komoly témához. De annyira látszik, hogy csak megjátsszák és közben fogalmuk sincs a téma mélységeiről. Nevetséges.
2020. szept. 15. 09:34
 3/5 anonim ***** válasza:
24%
Nem tudom, én ilyen értéktelen szarságokat sose néztem. Reggel iskolába, munkába készül az ember, nem tévézik.
2020. szept. 15. 09:35
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
A reggeli műsorsáv mindig is egy pöcegödör volt. Aki úgymond "számít", az olyankor iskolábna van, dolgozik,vagy éjszakás űszak után alszik. Nem fognak egy üres és értéktelen műsorsávban sztár műsorvezetőket foglalkoztatni.
2020. szept. 15. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem

De lehet ez azért van mert nagyon kedvelem magukat a műsorvezetőket

Igazság szerint Miller Dávidot nagyon :)

2020. nov. 16. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!