Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Gina vagy Bálint menjen vissza?

Gina vagy Bálint menjen vissza?

Figyelt kérdés

2021. jan. 2. 18:56
A kérdező szavazást indított:
Gina
Bálint
Nem szeretem Bálintot de rá szavazok Renátó és Fru miatt
14 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Bálint fog visszamenni, és Renátó ki lesz akadva, alig várom már 😁
2021. jan. 2. 19:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Bálint megint aratni fog, Gina pedig mehet a barátnője után. Hajrá Bálint!
2021. jan. 2. 21:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Gina miért vádolja Bálintot szinészkedéssel? Azért mert az Amanda azt mondta? Látszik, mennyire primitiv és buta ez a cigó csaj.
2021. jan. 2. 22:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Mert valamit mondani kell, és nem tudja megindokolni, hogy miért utálja. Buta szegénykém, szókincse sincs, nem tudja normálisan kifejezni magát, csak ordít mint a fába szorult féreg 😀
2021. jan. 2. 23:00
 5/12 A kérdező kommentje:
Győzött a jobbik, Bálint ment vissza!:)
2021. jan. 2. 23:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a párbajon nagyon jókat röhögtem. De nem Ginán, hanem Bálinton. Látszott a fején, hogy mekkora idiótának tartja Ginát :D csak fogta a fejét, takarta az arcát, mialatt Gina ordibált mint valami elmebeteg, hallani Bálintnak a hangját amikor hallkan azt mondja: "jézusom, pfúú g*ci" :D kötélidegei vannak a srácnak az biztos.
2021. jan. 3. 18:29
 7/12 anonim ***** válasza:

Én is jókat nevettem rajta.

Amikor azt mondta neki Gina hogy alkoholista ... 😀

Olyan pofákat vágott Bálint, szakadtam a röhögéstől.

2021. jan. 3. 18:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Meg mikor mondta Gina Petinek, hogy "Nem akarok csúnyán beszélni, de mégis a himbilimbije felállna rám..." Bálint milyen fejet vágott :D mintha a zártosztályon érezte volna magát. Szánalmas volt az egész.
2021. jan. 3. 18:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Most a másik két neoprimitiven a sor, ez a Fru ugyanaz, mint a Gina volt, azt hiszik, elég a győzelemhez az,ha valaki cigó. És ordít, butaságokat mond, vagy szexel. A Renató meg ugyanazt fújja a szinészkedésről, mint Gina. Ki velük a villából. A Fru ráadásul hazug, mit igért az anyjának?!
2021. jan. 4. 00:10
 10/12 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiságból, van olyan ember aki Fru vagy Renátó mellett szavazna? Várom már mekkora lesz a százalék különbség. Nemrég Fru még azt mondta, hogy majd ő kiviszi a Danit és kint is hagyja. Mostanra azonban mintha kicsi bizonytalanságot látnék benne. :D
2021. jan. 4. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!