Valóvilág 10 - VV Gina VS VV Bálint. Ti kire szavaztok?
Sziasztok!
Itt az előzmény beszélgetés még akkor, amikor fantomkép volt. Sok ember kifejtette a véleményét, ezt várjuk itt is tőletek. :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok..
Személy szerint Én Bálintra szavaztam és a véleményem az, hogy rosszul döntött Gina. Ti, hogy vagytok ezzel?
Ginaval nincs különösebb bajom, alapvetően szerintem nem rosszindulatu, legalábbis nem annyira mint Fru. Ha bárki mással ment volna ki, rá szavaztam volna, mert tényleg lehet rajta szórakozni.
Viszont így ellene fogok szavazni, egyrészt azért mert Bálint szerintem jobb arc, másrészt azért, hogy Fruékat bosszantsam 😀
Egyébként szerintem a legjobb játékos Robi, mert ő is taktikázik, de nem annyira rosszindulatúan feltűnően mint Renatoek.
Renato ráadásul iszonyú ostoba, és nagyképű, de nem tudom hogy mire.
Igazatok van. Igazabol Gina eddig csak Digo miatt sírt, semmit nem csinált.. Tényleg kétszínű O is, lásd Vivi esetet pl.
Robi is jó játékos és normális. Renatot hagyjuk, primitív, agresszív állat, már ezt kell, hogy mondjam.. Remelem hamar elborul az agya és kiesik...
Viragnak nem való a Dani, mert nagyon bántja szegényt.. Sajnálom Ot. Az a baj, hogy a Dani mindent megenged magának. Én bírom a Danit, de ez nem jó tulajdonsága. Hogy Mohval jobb lenne-e virág? Lehet jobban járna vele. :D
Nem, nem az RTL-tol vagyok.
Csak kiváncsi vagyok az emberek véleményére, nem vagyok belebuzulva teljesen. Érdekel a Ti véleményetek csak, de ez nem baj szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!