Valóvilág 10 - VV Gina VS VV Fantomkép?
Sziasztok!
Én jelenleg a fantomképre szavaztam! Nem utálom VV Ginat, de nem is szeretem.. Ha VV Frut, vagy Inkább a VV Renatót vihetné ki, akkor egyből Gimata szavaznék.. Lesz élet Gina nélkül is.. Ti, hogy vagytok vele?
Egyetértek mindennel amit írtál, kb. ugyan ezen a véleményen vagyok. Annyit hozzátennék még, hogy szerintem Dani mélyen valami nagy csalódást, lelki sérülést hordoz magában, és ezért viselkedik ilyen hülyén. Látszik hogy szereti a Virágot, különben nem esne neki rosszul, amit Moval csinált.
Virágnak csak annyit kellett volna mondania, hogy bocs, ne haragudj, csak vicceltem, nem gondoltam komolyan, és onnantól kezdve nem lett volna balhé. De mivel azt hajtogatta hogy nem csináltam semmit stb. ezért egyre jobban felidegesítette magát Dani. Persze nem értek egyet én sem ezzel a kirohanással de én ezt annak a számlájára írom, hogy nem tudja kezelni ezt a helyzetet. De egyértelműen látszik, hogy szereti a lányt és fontos neki. Lehet hogy nincs igazam, de én látom Daniban az érzékeny, sebezhető lelkét, amit ezzel az idióta viselkedéssel próbál palástolni.
Na, mégis lesz kendő levétel 😀
Nagyon nagyon remélem hogy Renátót kihívja végre és ki tudjuk szavazni a pi...ba.
Igen, én is erre várok. 😀
Abban bízom, hogy Renátó mindig béna a feladatokban, soha semmit nem tud megcsinálni rendesen, úgyhogy remélem hogy nem fogja tudni megszerezni a lila kendőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!