Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Valóvilág 10 - VV Gina VS VV...

Valóvilág 10 - VV Gina VS VV Fantomkép?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én jelenleg a fantomképre szavaztam! Nem utálom VV Ginat, de nem is szeretem.. Ha VV Frut, vagy Inkább a VV Renatót vihetné ki, akkor egyből Gimata szavaznék.. Lesz élet Gina nélkül is.. Ti, hogy vagytok vele?

2020. dec. 29. 11:00
A kérdező szavazást indított:
VV Gina
Fantomkép
Nekem mindegy
Nem nézem
Hol lehet szavazni?
34 szavazat
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
96%
Eddig utáltam a Ginát de az szimpi húzás volt tőle, hogy nem vette el a lila kendőt. Ha Frut vagy Renátót viszi akkor Gina menjen vissza de Danit se bánnám ha kiesne mert nagyon szemét a Virággal.
2020. dec. 29. 11:52
 2/31 anonim ***** válasza:
45%
Gina, nélküle unalmas lenne. Úgy sem fog kiesni.
2020. dec. 29. 12:55
 3/31 anonim ***** válasza:
91%

Úgy röhögnék hogyha Renátóról levennék a kendőt és Gina kivinné és kint hagyná olyan aránnyal mint Amandát Merci.

Én kedvelem Ginát, olyan igazi bugyuta paraszt lány, de nem rosszindulatú mint például Fru.

Bulizik, ökörködik, igazából senkivel nem szokott balhézni.

2020. dec. 29. 12:58
 4/31 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem Moht fogja kihívni. Nem kerül le a kendő Renátóékról. Moh meg minden bizonnyal kiesik Gina ellen, ez a hét Gina kampány lesz, nem fogjuk visszaküldeni anyuci pici fiát a szürke kisegeret, aki eddig csak a kanapén tespedt és más témája nincs, csak Merci így meg úgy. Gina hajrá!
2020. dec. 29. 13:07
 5/31 anonim ***** válasza:

4, igen, ez is lehetséges.

Mo tényleg nem valami érdekes karakter, de neki szerintem sok rajongója van kint, akik bent tarthatják. Vivit kellene kivinnie, az lenne a tuti.

2020. dec. 29. 13:10
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Lila kendős Vivi is sajnos. Eléggé bekavartak most. Csak 4 közül tud választani, Danit és Robit nem fogja, velük jóban van. Vagy Bálint lesz az, vagy Moh. Még az is megeshet hogy bevállalja Bálintot, de szerintem tart tőle, azért mégis megnyert 2 párbajt. Ezért gondolok arra, hogy végül Moht fogja.
2020. dec. 29. 13:15
 7/31 anonim ***** válasza:
Igen, én arra gondoltam hogy hátha levetetik a kendőt velük és akkor ki tudja vinni Vivit. Attól félek hogy Renátóék rá fogják beszélni Bálintra, és ellene viszont nem fog visszamenni. Szerintem.
2020. dec. 29. 13:24
 8/31 A kérdező kommentje:
Igen, igazatok van. Ugye volt egy szavazás, hogy ki nem érdemli meg a kendőt, azt hittem ez alapján leveszik róla, de eddig nem így lett. Ha Danit vinne ki Gina, akkor nem biztos, hogy visszajonne.. Danit kedvelem, mert Renato fel tőle, látszik rajta. De amit szegény kislánnyal művel, az valami undorító.. Látszik, hogy mennyire szereti a Danit... Renatot gyűlölöm, olyan agresszív es annyira primitív ember... Nem bánnám ha kiesne.. Tudja nagyon jól, hogy a kamerák miatt nem uti meg senki és teszi magát.. Ha Moht viszi ki Gina akkor talán van esélye, szerintem a jelenlegi állás szerint mással nem nagyon.. Moh az ilyen kis szürke ott, ez igaz. Bálint ellen tuti veszít. Személy szerint Bálint a kedvencem, mert helyen van az esze és a szíve.. Nagyon jó ember ahogy mi látjuk, nagyon jók a meglátásai és a gondolkodás módja, szerintem ő fogja megnyerni, de meg is érdemelné. :) Amúgy remelem, hogy Gina átfog parkolni Bálintekhoz Amanda levele után. Hogy látjátok ezt?
2020. dec. 29. 16:56
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt remélem hogy a Renátó megüt valakit és akkor kizárják, ha párbajon addig nem esik ki.
2020. dec. 29. 17:22
 10/31 A kérdező kommentje:
Kb. Igen. De akkor csak visszaütnek neki az a baj. Mondjuk az már önvédelem, talán azért nem zárják ki. Nagyon gusztustalan ember sajnos.. Pedig az elején szimpatikus volt egyébként.
2020. dec. 29. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!