Való világ nézők, csak nekem antipatikus Moh?
Figyelt kérdés
Valami borzalmas, amit szerencsétlen Mercivel leművelt. Ha kicsit is érdekelné, hogy mit érez, akkor bele se ment volna ebbe az egészbe... Most meg, hogy Merci kicsit többet érez iránta, kibeszéli a háta mögött és ahelyett, hogy most az mondaná, hogy oké állj (és az egy dolog hogy bele se kellett volna kezdeni), még mindig hitegeti szegény lányt. De ő egy "kedves és őszinte" ember, hiszen mindig figyelmezteti, hogy az ő részéről ez egy jó nagy semmi. Sajnálom Mercit, mert nagyon aranyosnak gondolom, de borzasztóan buta és naiv, hogy beleszeretett ebbe a nagyképű majomgyermekbe... Remélem hamar kiesik Moh...2020. dec. 14. 14:56
11/15 anonim válasza:
Merci eltörte a tojásokat, elnézést kért, de amit kapott...
12/15 anonim válasza:
Egy tipikus fukboy patkány, alattomos kis helyezkedos gyökér. Rühellem. Amúgy Merci se normális szerintem mert mind a kettő gyengíti egymást. Szerintem Mohnak Virág tetszik igazán, ő inkább a típusa. Ha Dani ki hajítja majd rahajt figyeljetek meg
13/15 anonim válasza:
Nekem se szimpatikus, úgyhogy nem védeni akarom, de az az igazság, hogy nem áltatta a Mercit egyáltalán, kezdettől fogva azt mondta neki, hogy részéről ez csak egy kis szórakozás, amitől jobban érzi magát. A Merci meg közölte, hogy részéről szintúgy. Amikor elkezdték neki visszamondani, hogy a Moh azt mondta az xynak, hogy csak akkor veszi őt elő, amikor kedve van hozzá, akkor meg totál kiakadt a Merci, Moht és mindenki mást is számonkért, veszekedett velük stb. De még akkor is azzal jött, hogy neki is csak egy haverkodás ez meg nem kell ebbe többet belelátni meg ne szóljon ebbe bele senki, mert ez az ő dolga a Mohval... Erre most azzal jön, hogy mégis többet érez a Moh iránt és ott sír a Frunak. Szerintem ő az a tipikus körülrajongott csaj, akiért eddig az összes pasi odáig volt, és el se tudta eddig képzelni, hogy valaki nem szeret bele azonnal vagy legalábbis nem akar tőle többet.
14/15 anonim válasza:
Fú én nem tudom de főbelövöm magam ha Merci száját elhagyja egy mondat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!