Való világ nézők, csak nekem antipatikus Moh?
Igen, ez nekem is unszimpatikus volt, hogy így visszautasította Mercit.
Lehet, hogy jót akart neki, viszont így csak azt érte el, hogy Merci kevesebbszer fog hozzábújni.
Bírom Moht, esélyes a top3-ra is, viszont néha kicsit tudatlannak tűnik...
Én kb még az Alekoszos évadot néztem utoljára, az még a úgy ahogy nézhető.
De amik utána voltak. Főleg a mostani. Mikor látom tiktokon a kis részleteket hogy telefonoznak.. Így semmi értelme alap koncepciójának
az elején nekem is úgy tűnt, hogy Moh az, aki jobban szeretné ezt, de kétszínűnek és rosszindulatúnak nem feltétlen gondolom.
az “akkor vesz elő Mercit, amikor kell” mondat ugyan elhangzott, de más kontextusban, és meg is magyarázta, hogy számára ez mit jelent, csak fel lett fújva. Gábornak is mondta, hogy ne beszéljenek Merciről, mert tiszteletben akarja tartani a döntését.
kicsit sajnálom Mercit, mert Moh ugyan az elejétől elmondta, hogy nem akar semmit, kicsit kétértelmű jeleket adott.
összességében nekem semleges karakter, aki a külsejének köszönheti főleg a népszerűséget, de nem tartom annyira negatív személynek, mint amilyennek Fru meg Gábor be akarják/akarták állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!