Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Rég néztem VV-t, de most...

Rég néztem VV-t, de most megint nézem és csak én érzem azt, hogy jóval egyszerűbbek a lakók, mint korábban?

Figyelt kérdés
És nem csak azt, hogy oktatás szinten. De akár humorban vagy érzelmileg. Ilyen kis durci arcok, akik max így beszólogatnak egymásnak, de még inkább egymás mögött lehordják egymást.

2020. nov. 26. 21:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Pécsen mindenki ismeri, elég ha ennyit mondok.
2020. nov. 29. 22:46
 12/15 A kérdező kommentje:

amúgy most néztem meg a tegnapi videókat és azt, hogy a farkát is előkapta a takaró alatt azt azért a belevalósban is elhallgatta :D csak gondolom kiderült az ujj és azt már kénytelen volt elismerni :D

amúgy az, hogy a viták jó részénél eljutott oda, hogy megütné a másikat, azért az nem túl jó jel. mondjuk ami fura volt, hogy ott a belevalóban jóval lazább volt és normálisabban beszélt mint bent.

valahogy az egész széria bent tök feszültnek tűnik. de eltudom képzelni, hogy folyamatosan megy az alkohol és ezért billennek ilyen könnyen. szóval nem tudom mennyire csak buliban piáznak, vagy amúgy is fröccsözgetnek csak a buliban megy durvábban.

2020. nov. 29. 23:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy idióta az ürge, mondom német prostik és kokó. Ezért kellene átvilágítás, és a sittre vinni nem a tv-be.
2020. nov. 29. 23:09
 14/15 A kérdező kommentje:
Amúgy most ilyen élő kamerák nincsenek is, mint régebbieknél voltak. hogy így benézhettél mi történik épp? Már csak szerkesztett van?
2020. nov. 29. 23:13
 15/15 anonim ***** válasza:
nem liveadás van most , hanem média törvény, meg a kiskorúak pszichés fejlődését nem szabad befolyásolni.
2020. nov. 29. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!