Rég néztem VV-t, de most megint nézem és csak én érzem azt, hogy jóval egyszerűbbek a lakók, mint korábban?
de gondolok a bulikra is, régebben emlékeszem ilyen vicces dolgok mentek, meg mulatozás, jól érezték magukat. meg tudtam röhögni rajta.
lehet ez a covid edition :D
Én is azt érzem, hogy ez más. Pedig legutóbb a VV 5 volt az, amit végignéztem. Az volt még az utolsó civilizáltabbnak mondható évad.
Az utána lévőket már nem volt gusztusom nézni. Viszont sokkal nagyobb felhajtás volt a lakók körül, és "nagyobb arcok" is voltak bent az előző évadokban.
Most tényleg kicsit erőltetettebbnek érzem az egészet. Nincs meg az a nagy felhajtás körülöttük, mint eddig. Beválogattak ránézésre "menő" embereket, de valahogy egyikben sincs meg az a nagyon nagy egyéniség, akik miatt nagy botrányok lennének a villában. Nincs meg a lakók között sem az a nagy összhang. Van 1-1 egyéniségnek látszani akaró ember (mint az a mellmutogatós csaj, vagy dani), de nem igazán köt oda egyikük sem. Aztán lehet majd beindul pár héten belül, de eddig elég vérszegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!