Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Rég néztem VV-t, de most...

Rég néztem VV-t, de most megint nézem és csak én érzem azt, hogy jóval egyszerűbbek a lakók, mint korábban?

Figyelt kérdés
És nem csak azt, hogy oktatás szinten. De akár humorban vagy érzelmileg. Ilyen kis durci arcok, akik max így beszólogatnak egymásnak, de még inkább egymás mögött lehordják egymást.

2020. nov. 26. 21:05
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

de gondolok a bulikra is, régebben emlékeszem ilyen vicces dolgok mentek, meg mulatozás, jól érezték magukat. meg tudtam röhögni rajta.

lehet ez a covid edition :D

2020. nov. 26. 21:07
 2/15 anonim ***** válasza:

Én is azt érzem, hogy ez más. Pedig legutóbb a VV 5 volt az, amit végignéztem. Az volt még az utolsó civilizáltabbnak mondható évad.

Az utána lévőket már nem volt gusztusom nézni. Viszont sokkal nagyobb felhajtás volt a lakók körül, és "nagyobb arcok" is voltak bent az előző évadokban.

Most tényleg kicsit erőltetettebbnek érzem az egészet. Nincs meg az a nagy felhajtás körülöttük, mint eddig. Beválogattak ránézésre "menő" embereket, de valahogy egyikben sincs meg az a nagyon nagy egyéniség, akik miatt nagy botrányok lennének a villában. Nincs meg a lakók között sem az a nagy összhang. Van 1-1 egyéniségnek látszani akaró ember (mint az a mellmutogatós csaj, vagy dani), de nem igazán köt oda egyikük sem. Aztán lehet majd beindul pár héten belül, de eddig elég vérszegény.

2020. nov. 26. 21:22
 3/15 anonim ***** válasza:
62%
1-2be belenéztem, ennél a vergődésnél még egy gimis gólyatábor is izgalmasabb. A netflix korában valakik képesek azt nézni, hogy néhány fogyatékos nem tudja ki írta a himnuszt.
2020. nov. 27. 07:24
 4/15 A kérdező kommentje:
#3 netflixen van reality?
2020. nov. 27. 10:14
 5/15 anonim ***** válasza:
Én se néztem az utóbbi 4-5 évadot már, elég kiakasztó volt, hogy be se mentek, aztán már meztelen volt az összes, meg egyből sexeltek, meg piáltak éjjel nappal. Már a többség beleunt a ribik és drogos macsók nézésébe. Szerintem az átlagkarakterek sokkal érdekesebbek. meg most tényleg nem vékony cicababák vannak benne, hanem igazi jellemek.
2020. nov. 27. 15:55
 6/15 anonim ***** válasza:
91%
Ez az olasz köcsög, akit kiszavaztak, futtat es dilerkedik. Ilyen hogy juthatott be ? Nincs átvilágítás?
2020. nov. 29. 14:13
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
#ezt honnan tudod?
2020. nov. 29. 15:09
 8/15 A kérdező kommentje:
#6 ez honnan az info? :D
2020. nov. 29. 15:09
 9/15 anonim ***** válasza:
Netflixen is vannak realityk igen, én néztem a tengerpartosat is amikor szex nélkül kellett (volna) kibírniuk az időt, meg a vak szerelem címűt is amikor esküvő lett a vége láthatlanban. Amúgy az Ex on the Beach is egész jó.
2020. nov. 29. 21:01
 10/15 anonim ***** válasza:
47%
Kamuzik, egyszerű elvakult trágár otvar troll. Kiesett a bajnok nem is nezem tovább a Vv10 et ennyit errol a szeriarol is. Ja es bunda volt az egész.
2020. nov. 29. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!