Titeket nem idegesít a Szigetes reklám?
Figyelt kérdés
Amikor egy csaj ordibálja az együttesek nevét, egy degenerált hapsi meg ordítva válaszolgat rá.2010. aug. 8. 18:57
2/7 anonim válasza:
én a tavalyit szerettem :P ettől herótom van, mindig az jut eszembe h vajon külföldön is ezzel égetnek minket?!
3/7 anonim válasza:
Az hagyján, a kameraman feje meg be van fáslizva.
Nem értem mi a poén benne. Eddig minden évben tök színvonalas és vicces reklámai voltak a Szigetnek.
Idén meg ötletük nem volt, de azért alibiből csináltak egyet.
4/7 anonim válasza:
ez az 1 rosszul sikerült de a többi klassz lett
5/7 anonim válasza:
a lényeg h.felfigyeltél rá..Sztem direkt csinálták idegesítőre..A rossz reklám is reklám...Sőt!
6/7 anonim válasza:
A Sziget fesztivál már eljutott arra a szintre, hogy neki nem kell idegesítő figyelemfelkeltő reklámot készíteni hogy megjegyezzék a nevét, mert már szinte mindenki ismeri.
7/7 anonim válasza:
Nah végre. Nem csak én kaparom tőle a falat. Ha meghallom valami elmondhatatlan düh kerít hatalmába. Ezzel csak a szigetes, ordítós K&H-s reklám vetekedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!