Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki nyeri meg a Nyerő párost?

Ki nyeri meg a Nyerő párost?

Figyelt kérdés

2020. okt. 6. 23:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

6-os válaszolónak:

Nekem szimpatikus volt, ahogy viselkedtek, (Jenő quizműsoros kirohanását leszámítva:D), és talán azért szimpik nekem,mert mind a Jenő, mind a Dóri "személyiségtípusát" ismerem a környezetemből és közelebb érzem/jobban megértem, mint a többieket. Ezenkívül tényleg nagyon ügyesek szinte mindegyik feladatban.:)

Neked miért tünnek furcsának?

2020. okt. 14. 23:07
 12/19 A kérdező kommentje:

*tűnnek

Az tényleg furi volt, hogy rájuk szavaztak, de végülis Máté indoklása, hogy látni akarta Jenőt, ahogy lesokkolódik, meggyőzött:D

el tudom képzelni, hogy be akarta bizonyítani, h ő erkölcsileg mennyivel fentebb van, mint Jenő :D

2020. okt. 14. 23:12
 13/19 anonim ***** válasza:
25%
Mindenképpen nyerjenek a Heniék szerintem.
2020. okt. 15. 08:11
 14/19 Kakamatyi666 ***** válasza:
69%
Heniéknek nem adok sok esélyt mert bárki ellen jutnak be a döntőbe ki szavazna rályuk?
2020. okt. 15. 21:04
 15/19 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező most is szimpatikus volt Dóri és Jenő? A mai részben is kimutatta a foga fehérjét.

Szegény Dóri vajon meddig bírja ez a bunkó pasi mellett? Folyton bizonyítania kell majd. Jenő egy pukkancs, tele van komplexusokkal

2020. okt. 16. 21:47
 16/19 anonim ***** válasza:
49%
Mennyivel emberibb és szimpatikusabb Máté és Kíra. Sajnálom hogy kiestek.
2020. okt. 16. 21:48
 17/19 Kakamatyi666 ***** válasza:
64%
16-os Értem hogy neked szimpibb Máté és Kíra és ténleg egy nagyon erős páros de emberileg szerintem Jenő felül múlja őket mert Kíra és Máté mindig kereste és élvezte a veszekedéseket(persze ez csak az én véleményem mindenki mást gondol)
2020. okt. 16. 23:10
 18/19 anonim ***** válasza:
66%

6:0 Beszédes az eredmény. Persze ennek a fele inkább Heniék gusztustalan viselkedése, ide- oda seggnyalása, napraforgó jelleme ellen szólt. És természetesen a játékok nagy részében rém gyengék voltak.

Részemről nagyon örültem, hogy Jenő és Dóri nyert, nagyon jól teljesítettek, nem hibátlanok, de biztosan tanultak belőle, látszott is rajtuk.

Heniék azt kapták amit megérdemeltek. Egy ilyen megalázó pofáraesést. Nem voltak képesek arra, hogy méltósággal veszítsenek, és ez lett a vesztük.

2020. okt. 17. 21:48
 19/19 Kakamatyi666 ***** válasza:
72%
18.Ez nagyon igaz szerintem is nagyon megérdemelték Jenőék
2020. okt. 18. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!