1/19 anonim válasza:
Honnan tudjuk?
Én szeretném, ha Bogi & Peti nyerné meg, számomra ők a legszinpatikusabbak, de ez majd kiderül. Még messze nincs itt a vége.
2/19 anonim válasza:
Én is szeretném, ha Bogiék nyernének, bár szerintem elég kicsi rá az esély. De úgy vagyok vele, hogy mindegy ki, csak ne a Máté/Kíra páros. Rosszul vagyok tőlük. Az meg hogy visszahoznak egy már kiesett párt, akik az előzetes szerint nagy valószínűséggel Czutorék lesznek, elég gáznak tartom. Remélem ők lesznek rögtön az elsők akik kiesnek.
3/19 anonim válasza:
Megnyeretik Bogival és Petivel. #rtl
4/19 anonim válasza:
Már kiszivárgott, hogy Heniék a nyertes pár.
5/19 A kérdező kommentje:
Tényleeg? Neee:D
(Én Dóriéknak szurkolok)
2020. okt. 11. 11:39
6/19 anonim válasza:
Miért kedveled Dóriékat?
Nekem ők egy furcsa páros, valami nem stimmel náluk 😀
7/19 anonim válasza:
Kedves 4-es.
Hol olvastad, hogy ők nyerik?
Vagy honnan szivárgott ki?
8/19 anonim válasza:
Szerintem jenőéknek van megírva. Fura, hogy pénteken nem szavaztak rájuk, akik utálják őket 😁
10/19 anonim válasza:
Szerintem is Jenőéket akarják kihozni nyertesnek. 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!