Ki a kedvenced az álarcos énekes 2.évadjából?
A Banán és a Kakas.
Habár a játékot kicsit unfairnek érzem ezzel kapcsolatban. Miért az a játékos esik ki, akire nincs semmi jó tippjük és még kb. azt is jól el tudja rejteni, hogy férfi vagy nő, ellenben az, akire tuti tippjük van tovább marad? A játék lényege a rejtőzködős és nem a tehetségesebb énekes továbbjutása. Tudom, hogy ez kicsit a Banán ellen szól, mert szeretem, ahogy énekel, de nekem fura ez a módszer. Múltkor is tuti tippjük Liptai a Malacra, de azt ejtik ki, akiről lövésük sincs. Hm...kéne valami szabály még, ami megvédi a jó rejtőzködőt a zsűritől. Pl. ha a zsűri egyik végső tippje sem jó, akkor az énekest nem ejthetik ki a végén vagy ilyesmi. Mert ez így gáz.
Igazad van,szerintem sem igazságos,a múlt évadban Laci volt az aki mondta higy maradjon bent a Nyuszi kert nincs tippük ki lehet,most meg kiesett a tigris,a cica,a rákóczi túros.. És nem is volt tippjük
Ugyhogy igen ez szerintem sem igazságis viszont ennek ellenére örülök hogy a Banán bent van mert ő az egyik kedvencem miután kiesett a cica meg a tigris
Szerintem a Kakas Peller Anna a Banán meg hát ugye Miller Dávid
Bár nehogy meglepődjünk kert tavaly az unikornjs nem Tenya lett :D
Én ugy tudom az Aladdin Miller Zoltán énekelte
Mert mikor mondta a laci hogy musicali énekes utana néztem gyorsan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!