Untátok az Álarcos énekest most?
Figyelt kérdés
Két dal után kikapcsoltuk a tévét. Unalmas!2020. szept. 6. 20:56
1/15 anonim válasza:
Szerintem jo volt. A baban rohogtunk sokat, meg amikor a kaktusz feje majdnem leesett 😀😀
2/15 anonim válasza:
Én csak most értem haza, ki esett ki?
4/15 anonim válasza:
Én élveztem, bár Gáspár Laci nem értem miért volt ennyire seggfej Beával. Állandóan belevágott a mondandójába, hogy ne beszéljen annyit, hanem a nevet mondja, meg mindig kritizálta és vágta a fejeket amikor Bea hangosan gondolkozott a nyomokon. De neki ne merjen belekötni senki a 10 perces monológjaiba és ne szóljanak egy szót sem a béna tippjeire.
6/15 anonim válasza:
Gáspár Lacit egy darabig nem fogod látni, mert karanténban van. Csak most vasárnap kell kibirni.
9/15 anonim válasza:
Én imádom!
A banán a kedvencem
10/15 anonim válasza:
Amugy sajnáltam a fluort szerintem jobb volt mint a marika(béka)
Amugy a Zebra is csak ugy lett jó hogy jól elénekekt egy jó dalt és ennyi
Mi az 1.adásban a tigrisen rohogtunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!