Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért van szinte minden...

Miért van szinte minden sorozatban legalább egy meleg vagy egy leszbi pár?

Figyelt kérdés
Nem vagyok homofób, csak furának gomdolom.
2020. aug. 22. 09:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%
De lol, mindegyik szuperhős folyton világot ment? Elég unalmas világ lenne ha minden szuperhős film erről szólna elég uncsi világban élnénk. Batwoman sorozat megvan? Az egész sorozat egyik lényege, hogy a karakterek meleg és kiáll a melegek jogaiért. Világot is mentet, amiben semmi szerepe nem volt a melegség ének, de a karakter lényege, hogy meleg. De igazad van, nem kell tudni, hogy meleg-e vagy sem ha megmenti a világot. Ha megmenti a világot nem kell tudni azt sem, hogy heteró-e. Szőke vagy barna hajú. Robot-e vagy ember. Férfi-e vagy nő. Semmit nem kell tudni. Nézd széppen a filmet, de mindenképp úgy, hogyha megkérdezik, hogy miről szólt ne tudj válaszolni. semmit nem kell tudni a karakterről, elvégre a világot megmenti és vége. Nem kell semmit sem tudnod róla. Nézd csak szépen a filmet, tátott szájjal.
2020. aug. 23. 09:23
 12/18 Pálpusztai Dezső ***** válasza:
0%

5/11

Nem felejtettem el semmit.Nem foglak itt oktatni,létezik szakirodalom,nézz utána.Ja...és anyukáddal cinikuskodj.

2020. aug. 23. 09:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább úgy érzem, hogy feldobtál a levegőbe hangzatos, megmondónak szánt mondatokat tényleges indok nélkül, aztán inkább a személyeskedésbe meg trágárkodásba megy át a szöveged, mert tényleges érved nincs és nem is lesz. Az agymosás miatt benned van a homofóbia, de te sem tudod ténylegesen megmagyarázni, hogy mitől félsz, hiszen akkor el kellene ismerned, hogy semmitől, csak a gyűlölködésben vagy motivált. Senki nem fog semminek utánanézni, ha mondanivalód van akkor add elő, ha nincs akkor meg ne provokálj.
2020. aug. 23. 10:54
 14/18 Pálpusztai Dezső ***** válasza:
0%

13/13

Trágárkodásba?Hol?Mikor?Nem tudsz olvasni,vagy képzelődsz?

Tehát még egyszer a gyengébbek kedvéért:

Leírtam egy véleményt,kb öt mondatot.Szerintem még érthetően is.Ennyi.Aki hitetlenkedik,esetleg kóstolgat,vagy cinikusan leolt,annak jogában áll utána nézni a véleményemnek.Szakirodalom van bőven.

Még valami?

2020. aug. 23. 14:58
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nem írtad le. Azt csinálod mint minden hozzádhasonló. Volt egy kollégám, nyíltan náci volt. Folyamat úgy érveltem vele szemben mint a 13# és nem meglepő módon ugyanolyan választ kaptam tőle, mint tőled: "nézz utána", "olvasd el a mein kampf-ot".

Nem baszod. Van egy véleményed, érthetően indokold meg, hogy téged miként hátráltat a homoszexuálisok előtérbe kerülése. Ne legyél ilyen gyáva féreg ha már van egy ilyen véleményed. Nem veszed észre, hogy 0%osak a válaszaid? Tájékoztatlak, hogy ez nem azért van "mert soros libsihadserege a gyk-ra is rátámadt", hanem mert értékelhetetlen minden válaszod.

2020. szept. 21. 16:46
 16/18 anonim ***** válasza:
87%

Mégegyszer megkérdezem: nem tűnik fel, hogy senki nem érti? Nem egy, SENKI.

0%-os vagy. Még a vérfideszeseknek is szokott lenni 30% mert annyian legalább egyetértenek vele. DE NEKED 0. NULLA.

Vagy esetleg a számokat nem ismered?

2020. szept. 22. 08:52
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad 17es nem éri meg látszik hogy értetlen. Nincs egy önálló gondolata se csak megy a birka tömeggel
2020. szept. 22. 10:21
 18/18 Pálpusztai Dezső ***** válasza:
0%

16/Jézusom!Jól van,pihenjél már,persze igazad van meg minden,engem nem ért senki.

Oké.

Lazítsál.

2020. szept. 23. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!