De lol, mindegyik szuperhős folyton világot ment? Elég unalmas világ lenne ha minden szuperhős film erről szólna elég uncsi világban élnénk. Batwoman sorozat megvan? Az egész sorozat egyik lényege, hogy a karakterek meleg és kiáll a melegek jogaiért. Világot is mentet, amiben semmi szerepe nem volt a melegség ének, de a karakter lényege, hogy meleg. De igazad van, nem kell tudni, hogy meleg-e vagy sem ha megmenti a világot. Ha megmenti a világot nem kell tudni azt sem, hogy heteró-e. Szőke vagy barna hajú. Robot-e vagy ember. Férfi-e vagy nő. Semmit nem kell tudni. Nézd széppen a filmet, de mindenképp úgy, hogyha megkérdezik, hogy miről szólt ne tudj válaszolni. semmit nem kell tudni a karakterről, elvégre a világot megmenti és vége. Nem kell semmit sem tudnod róla. Nézd csak szépen a filmet, tátott szájjal.
2020. aug. 23. 09:23
12/18 Pálpusztai Dezső válasza:
5/11
Nem felejtettem el semmit.Nem foglak itt oktatni,létezik szakirodalom,nézz utána.Ja...és anyukáddal cinikuskodj.
2020. aug. 23. 09:40
13/18 anonim válasza:
Én inkább úgy érzem, hogy feldobtál a levegőbe hangzatos, megmondónak szánt mondatokat tényleges indok nélkül, aztán inkább a személyeskedésbe meg trágárkodásba megy át a szöveged, mert tényleges érved nincs és nem is lesz. Az agymosás miatt benned van a homofóbia, de te sem tudod ténylegesen megmagyarázni, hogy mitől félsz, hiszen akkor el kellene ismerned, hogy semmitől, csak a gyűlölködésben vagy motivált. Senki nem fog semminek utánanézni, ha mondanivalód van akkor add elő, ha nincs akkor meg ne provokálj.
Leírtam egy véleményt,kb öt mondatot.Szerintem még érthetően is.Ennyi.Aki hitetlenkedik,esetleg kóstolgat,vagy cinikusan leolt,annak jogában áll utána nézni a véleményemnek.Szakirodalom van bőven.
Még valami?
2020. aug. 23. 14:58
15/18 anonim válasza:
Nem. Nem írtad le. Azt csinálod mint minden hozzádhasonló. Volt egy kollégám, nyíltan náci volt. Folyamat úgy érveltem vele szemben mint a 13# és nem meglepő módon ugyanolyan választ kaptam tőle, mint tőled: "nézz utána", "olvasd el a mein kampf-ot".
Nem baszod. Van egy véleményed, érthetően indokold meg, hogy téged miként hátráltat a homoszexuálisok előtérbe kerülése. Ne legyél ilyen gyáva féreg ha már van egy ilyen véleményed. Nem veszed észre, hogy 0%osak a válaszaid? Tájékoztatlak, hogy ez nem azért van "mert soros libsihadserege a gyk-ra is rátámadt", hanem mert értékelhetetlen minden válaszod.
2020. szept. 21. 16:46
16/18 anonim válasza:
Mégegyszer megkérdezem: nem tűnik fel, hogy senki nem érti? Nem egy, SENKI.
0%-os vagy. Még a vérfideszeseknek is szokott lenni 30% mert annyian legalább egyetértenek vele. DE NEKED 0. NULLA.
Vagy esetleg a számokat nem ismered?
2020. szept. 22. 08:52
17/18 anonim válasza:
Hagyjad 17es nem éri meg látszik hogy értetlen. Nincs egy önálló gondolata se csak megy a birka tömeggel
2020. szept. 22. 10:21
18/18 Pálpusztai Dezső válasza:
16/Jézusom!Jól van,pihenjél már,persze igazad van meg minden,engem nem ért senki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!