Melyik eurovíziós énekes volt eddig a kedvenced?
Nekem Evridiki és Petra Frey!
És nektek?
Én utánanéztem, Evridiki 92-ben és 94-ben is kemény 11. helyet ért el (jelzem, feleannyian vettek részt akkoriban a versenyen, tehát ma ez úgy kb a 20-25. helynek felelne meg), 2007-ben meg be sem jutott a döntőbe.
A Petra Frey meg még semmitmondóbb, konkrétan 94-ben szerepelt először és eddig utoljára, ahol 17. lett (vagyis ma mondjuk lenne a 30-35.), utána még az osztrák előválogatóról is volt, hogy kiesett.
Mégis miért kéne közel 30 évvel ezelőtti tök sikertelen előadókra emlékeznie bárkinek is? Akkoriban ez a verseny nem is volt olyan felkapott, mint ma, a dalokat pedig nem töltötted le bármikor az internetről, hanem max felvetted kazettára. Az akkori idősebb nézők ma már lehet, nem is élnek, a fiatalok meg már középkorúak és marhára nem egy futottak még kategóriájú produkción fognak nosztalgiázni, van más dolguk is.
Sergey Lazarev
Sunstroke Project & Olia Tira
Melovin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!