Melyik énekes zenéje tetszik jobban? Evridiki vagy Michael Jackson?
Figyelt kérdés
Melyik előadó zenéje a jobb?2020. júl. 19. 13:48
1/19 anonim válasza:
Az egyik önerőből jutott fel a csúcsra a másik pedig csak szerepelt egy tévé showban többször is amiben nem éppen a legjobb tehetségek szoktak felvonulni.
A másik dolog MJ ről szinte mindenki tudja hogy ki a másikra pedig rá kellett keresnem. Persze ez nem jelenti azt hogy mivel nem ismerem akkor szar lehet, meghalgattam pár számát össze sem lehet hasonlítani a kettőt annyira külömböző stílusú zene de ha választani kell MJ klasszisokkal jobb zenéket csinált
2/19 A kérdező kommentje:
Michael Jackson csak azért lett népszerű, mert a közönség felkapta.
2020. júl. 19. 15:35
4/19 jdfGabrella válasza:
Michael Jackson a pop királya. Evridiki meg senki.
5/19 A kérdező kommentje:
Én azt hittem, hogy Evridiki népszerűbb a Jackonál
2020. júl. 19. 17:38
6/19 anonim válasza:
Most te vagy egy nagyon nagy fan lehetsz, vagy gúnyt űzöl ebből a szegény Evridikiből :((
7/19 anonim válasza:
Ez a kérdés úgye vicc? 😂 Egy igazi zsenit egy legendát hogy,lehet.Össze hasonlítani egy ismeretlen mit tudum,én kivel?
8/19 anonim válasza:
Igen, vicc, a kérdező egy troll, vagy hatmillió kérdést feltett erről a szerencsétlenről, és random kérdések alá kommentel be valami irreleváns választ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!