6-7-es válaszoló:
Igazad adok nektek részben,de érdemes szétnézni pl facebook kommentek alatt hogy kik szidják durván az RTL vv-s posztjai alatt a műsort...sokaknál iskolai végzettség:napnál fűtő,nincs,apuci anyuci eltart,stb.
Természetesen utálják és megvetik a műsort, illetve a szereplőket de valahogy mégis folyamatosan kommentelnek és követik az eseményeket.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy én olyan tanult művelt ember lennék,de nem kezdek el olyan témában hőbörögni ami elvileg engem idegesít és utálok.
Hidd el csak az alpári réteg köpne le az utcán,mindenki mást hidegen hagy hogy te mikor hol és mit csináltál egy másodrangú csatornán gyér nézettség mellett.
Persze kivételt képezhet ha valami extra hüly.eséget vagy megbotránkoztató dolgot teszel...de megkockáztatom hogy akkor se lenne semmi bajod egy egyetemi felvételin vagy állás interjún...
Ha hasonló felhozatal menne mint a 1-4. szériában akkor a mai napig belenéznék a műsorba,de a mostani fiatal szereplőkkel nekem már nem olyan mint évekkel ezelőtt.
A másik vicces dolog hogy egy kereskedelmi csatornának akarják sokan megmondani az interneten hogy mit kezdjenek a bevételükkel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!