Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mikor kezdődik a Való világ 10?

Mikor kezdődik a Való világ 10?

Figyelt kérdés

2020. aug. 14. 13:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
ősszel
2020. aug. 14. 13:27
 2/12 anonim ***** válasza:
45%
Reméljük soha!
2020. aug. 14. 13:43
 3/12 anonim ***** válasza:
46%
Még mindig van igény ezekre az ingyenélő senkikre?
2020. aug. 14. 13:44
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Srácok most sem kötelező nézni, az éjszakai órákban megy egy másodrangú csatornán, egy olyan eszközön amit már nem néz senki. Felesleges magadat hergelni valamin, ami úgysem érdekel.
2020. aug. 14. 14:00
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
#4 igazad van, csak mègis azért zavaró, hogy valaki még ezen szocializálódik most is. Egy noname huszadrangú, feleslegesen magas költségvetésű műsoron, ahol ingyenélő senkik néhány hónapig kamerák előtt fognak okádni meg kefélni
2020. aug. 14. 14:02
 6/12 anonim ***** válasza:
63%

Nem mindenki ezen szocializálódik. Úgy is lehet ezeket nézni, hogy nem veszel példát a szereplőkről, és ami a műsorban történik. Ez olyan érv, mint hogy ne nézzünk akkor horrorfilmet, mert megtanulható belőle az emberek kegyetlen legyilkolása. Nyilván nem azért nézed, hanem hogy szórakoztasson.

Nézd a másik oldalát: a bezáráson alapuló valóságshow-k egyfajta szociológiai tanulmányok és kísérletek, hogy miként reagál az egyén, csoport közösség egy ilyen helyzetre, illetve a játék során alkalmazott ingerekre. Persze van benne egy kis trash szál, hogy az ingereket és szereplőket úgy válogatják össze hogy az konfliktust generáljon, de annak hatása szintén egy érdekes kísérlet akár személyiségbeli, szociológiai és társadalmi szempontból is, amiből a néző is le tudja vonni a megfelelő tanulságot.

Így is fel lehet fogni a dolgot, én mindig azt látom bele a zsigerből tagadókra, mintha attól félnének hogy nekik is tetszene egy-egy aspektus, de ciki lenne felvállalni, vagy attól félnek hogy befolyásolhatók és manipulálhatók lennének, és akaratlanul is olyanokká válnak, mint amit néznek. Ugyanazon az elven, hogy a Pride felvonulás az veszélyes, mert ha meglátja a gyerek akkor homokos lesz.

2020. aug. 14. 14:18
 7/12 anonim ***** válasza:
24%
#6 mintha a 10 évvel ezelőtti önmagam mondaná ezeket. Anno nekem is tetszett a VV, még az Alekosz szériából Akkor még gimis voltam. Nekem is megfordult a fejemben, osztálytársakkal beszéltük is, hogy milyen jó lenne jelentkezni a következő szériába. Furán hangzik, de nővérem ismerőse akkor az RTL-nél dolgozott, és az is megfordult a fejemben, hogy protekciót szerzek magamnak, és simán bejutok. Szerencsémre így utólag, erre nem került sor. Ugyan így fogtam fel akkor, ahogy te leírtad, hogy ez milyen jó személyiségfejlődés, meg megismerem magam, hogy egy ilyen helyzetben hogyan reagálok stb. Kész szerencse, hogy hamar kinőttem ezeket a gimis éveimet, amikor befolyásolható lázadó kamasz voltam. HA akkor teszem azt jelentkezek, és felvesznek a VV-be, valószínűleg ma maximum hamburgereket sütögetnék a mekiben, vagy egy kiégett szétdrogozott, bíróság által elíélt kis senki lennék, akit megvet egy egész társadalom, és köpnek rá az utcán. Ez a sorozat semmilyen személyiségfejlődésről, meg tanulmányról nem szól. Ez egy mesterségesen kreált hulladék. Tiv Tivy beszélt róla egy videóban, hogy mennyire beleszólnak valójában a szerkesztők. Egyszerűen csak arra jó egy ilyen, hogy a benne szereplő egyén lejárassa magát totálisan ország-világ előtt, és utána néhány hónapig megéljen a haknikból, majd szépen lassan eltűnjön a süllyesztőbe. Erre a fajta "kultúrára" szerencsére ma már nem nagyon van igény, nem véletlen, hogy átkerült egy másodrangú csatornára, pár százezres nézettség mellett.
2020. aug. 14. 14:52
 8/12 anonim válasza:
29%
Megy az már régen. Ez az igazi.
2020. aug. 15. 12:04
 9/12 anonim ***** válasza:
27%
Tudnám melyik semmirekellő, ingyenélő pontozott le és miért. Talán ti is ilyen niemandok vagytok mint a vv szeteplők?
2020. aug. 15. 14:24
 10/12 anonim válasza:
100%
Beremegek, annyira várom. :)
2020. aug. 19. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!