Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nézik le az emberek a...

Miért nézik le az emberek a Jóban Rosszbant és annak színészeit?

Figyelt kérdés

Ezt a Barátok Köztnél is látom, de azt sosem néztem.

A jÓban Rosszban színészeinek jó része színházban is játszik. Sokat látom, hogy kritizálják az emberek a sorozatot és lenézik őket. Legutóbb egy színésztől hallottam ezt, a nevére nem emlékszem, de DTK csatornáján volt, Nagy Ervin és egy másik, fiatal színész beszélgetett. Ervin leoltotta őt, hosz szerepelt a JR-ben.

Valaki leírná nekem indulatmentesen, objektíven, hogy mi a sorozattal a gond?

Én nem látok a színészek játékaival gondot, de nem is tudom, hogy mit kell nézni. Nekem a Tanár 1. évada is tetzsett, ott is a szőke csajt leoltotta Ervin, és ki is rúgták.

A forgatókönyv tényleg nem reális, sokszor hülyeség, de azt nem a színészek írják.

2020. aug. 4. 18:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nézhetetlen a sorozat, olyan gagyi. Azokat nem ertem akiknek ez bejon.
2020. aug. 6. 10:11
 12/18 A kérdező kommentje:

11# Oké, de miért? Mi benne a gagyi? A történet szerintem is az sokszor, a legtöbben csak megszokásból nézik a sorozatot. :)

10# Igen, főleg Luca. Bár néha elég idegesítőek, olyan éretlenek. 25 évesen olyan, személyisége tkaptak, mint akik 18, néha. :D

2020. aug. 6. 15:25
 13/18 anonim ***** válasza:

Egyszerűen a történet, megvalósítás nagyon gyenge. Barátok közt se jobb, sőt.

Inkább nézek egy Marichuyt, vagy akármilyen gagyi török sorozatot, még azok is jobban megvalósítottak a Barátok közt vagy Jóban rosszban.

2020. aug. 6. 15:43
 14/18 A kérdező kommentje:
Szerintem kevés a helyszín :/
2020. aug. 6. 15:47
 15/18 anonim válasza:

Kevés helyszín?..

-Csillagvirág klinika

-Macsek

-Bodolai kisbolt

-Iskola

-Kültéri részek

-Lakások

És még sorolhatnám..ennél több helyszínnel értelmetlen lenne, nem lehetne követni már.

2021. aug. 27. 19:35
 16/18 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom. :/
2021. aug. 27. 19:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Napi sorozatban nem szabad igényt keresni. Egyszerű ember szórakozása. Nem arra a célra készül, amin érdemes rágódni.
2021. aug. 28. 01:54
 18/18 A kérdező kommentje:

A legtöbb színész játéka nekem tetszik benne. Csak érdekelt, hogy aki szerint rosszak, miért? Nem értek a színészethez. Ezért kérdem. Hogy pontosan melyik színész és mire figyeljek? Arckifejezés? Hanglejtés?

Ez érdekelt volna, de aki nézi elfogult, aki nem nézi, az meg ezt nem tudja leírni.

2021. aug. 29. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!