Miért nézik le az emberek a Jóban Rosszbant és annak színészeit?
Ezt a Barátok Köztnél is látom, de azt sosem néztem.
A jÓban Rosszban színészeinek jó része színházban is játszik. Sokat látom, hogy kritizálják az emberek a sorozatot és lenézik őket. Legutóbb egy színésztől hallottam ezt, a nevére nem emlékszem, de DTK csatornáján volt, Nagy Ervin és egy másik, fiatal színész beszélgetett. Ervin leoltotta őt, hosz szerepelt a JR-ben.
Valaki leírná nekem indulatmentesen, objektíven, hogy mi a sorozattal a gond?
Én nem látok a színészek játékaival gondot, de nem is tudom, hogy mit kell nézni. Nekem a Tanár 1. évada is tetzsett, ott is a szőke csajt leoltotta Ervin, és ki is rúgták.
A forgatókönyv tényleg nem reális, sokszor hülyeség, de azt nem a színészek írják.
11# Oké, de miért? Mi benne a gagyi? A történet szerintem is az sokszor, a legtöbben csak megszokásból nézik a sorozatot. :)
10# Igen, főleg Luca. Bár néha elég idegesítőek, olyan éretlenek. 25 évesen olyan, személyisége tkaptak, mint akik 18, néha. :D
Egyszerűen a történet, megvalósítás nagyon gyenge. Barátok közt se jobb, sőt.
Inkább nézek egy Marichuyt, vagy akármilyen gagyi török sorozatot, még azok is jobban megvalósítottak a Barátok közt vagy Jóban rosszban.
Kevés helyszín?..
-Csillagvirág klinika
-Macsek
-Bodolai kisbolt
-Iskola
-Kültéri részek
-Lakások
És még sorolhatnám..ennél több helyszínnel értelmetlen lenne, nem lehetne követni már.
A legtöbb színész játéka nekem tetszik benne. Csak érdekelt, hogy aki szerint rosszak, miért? Nem értek a színészethez. Ezért kérdem. Hogy pontosan melyik színész és mire figyeljek? Arckifejezés? Hanglejtés?
Ez érdekelt volna, de aki nézi elfogult, aki nem nézi, az meg ezt nem tudja leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!