Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A comic conon ott szoktak...

A comic conon ott szoktak lenni az Az (2017) színészei?

Figyelt kérdés

1) Tudom hogy nem jó a kategória, ne kövezzetek meg köszi.

2) Ugye most augusztusban Budapesten is lesz comic con, és arra meghívnak híres színészeket, stb. És ha ők voltak már többen is, akkor valószínű hogy elhívják őket az első magyar rendezvényre. Más

2020. jan. 27. 17:15
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudok róla, hogy ide szoktak volna jönni színészek, de a honlapról biztos lehet tájékozódni.
2020. jan. 27. 17:23
 2/3 anonim ***** válasza:
57%
Alig, hogy meghirdették a rendezvényt, minek már most ilyeneken rágódni? Egyébként felesleges összehasonlítani a San Diegoi Comic Connal, azt már most elfelejtheted, hogy több száz világsztárt meghívnak. Meg hiába hívnának is nagyobb neveket, az még nem jelenti, hogy el is fogadják a meghívást.
2020. jan. 27. 20:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nos, remélem tudod hogy ez a gy.k. Itt mindenért megköveznek :D

Amúgy utána néztem, egyikük sem szokta igazán a világot járni comic conocra, de néhányan közülük voltak már az Oroszon is például.

Valószinűleg nem fog iderohanni az összes világsztár egyszerre, de egy két nagyobb nevet valószinűleg azért el fognak hívni. Lehet hogy pont az egyiküket. Szóval ne add fel a reményt, ahogy olvastam márciusban jönnek ki a meghívottak listái.

2020. febr. 3. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!