Mi történt a Nickelodeon HD adásával?
Azt írja ki hogy augusztus 1-től ne...
A neten kerestem már információkat ,de nem találtam .Valaki tudja miről van szó?
Mivel szolgáltatót nem írtál, így a kérdésre nehéz megadni a választ.
A Nickelodeon svájci változata jelenleg is megy HD-ben. :D
Ha a Vodafone-nál/UPC-nél vagy, akkor ők augusztus 1-től több csatornát kivettek a szolgáltatásukból. A hivatalos közleményükben az alábbiakat írják:
"A médiaszolgáltatóval történt megállapodás alapján, valamint az egyes csatornák szerepeltetésének vállalt időpontjának lejárata miatt megváltozik a digitális csatornakiosztás az alábbiak szerint: a digitális csatornakiosztást érintően kivezetésre kerül a TV Premium és a Világ csomagból az ORF1, TV Slo1, valamint a TV Polonia műsorcsatorna, továbbá a TV Premium és az Európa csomagból a Deutsche Welle műsorcsatorna, továbbá a TV Comfort, TV Premium és a HD kiegészítő csomagból a Nickelodeon HD műsorcsatorna."
A Nick HD-t nem magyarították, a UPC/Vodafone angolul adta és más volt a műsorbeosztása, mint a normál magyar Nickelodeonnak. Talán ennek is köze van ahhoz, hogy kivették a kínálatból több másik külföldi csatornával együtt. Egyébként én is sajnálom a dolgot, én az osztrák ORF1-et szerettem néha nézni, erre beszüntették, de bezzeg az ORF2-t meghagyták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!