Mi a vélenényetek a Nickelodeonos műsorokról?
Egyetértek az előző kettővel.
Már a Spongyabob sem a régi (ezt tetőzik még az új szinkronhangok is)
Az újak tényleg szarok. Alvin és a mókusok, Lármás család, Sanjay and Craig, Breadwinners... ezek engem nem szórakoztatnak. Szerintem rosszak. (Jó, a Lármás családot néztem pár éve, de úgy igazából soha nem voltam oda érte, ellenben igen-igen túlértékeltnek találtam). Az élőszereplős trágyadombjaikról pedig inkább ne is beszéljünk. Azok közül is csak a régiek voltak jók. Zoey 101, Ned's Declassified School Survival Guide, Kenan & Kel, iCarly, ilyenek. De az ilyen V, mint Viktória, Game Shakers, Veszélyes Henry, ilyen sorik, szerintem ritka rosszak. Bezzeg a régi Nickelodeon, milyen jó volt!
Ez csak az én saját véleményem. Elnézést, ha esetleg valakinek a lelkébe tiprok azzal, hogy rossznak titulálom e műsorokat, de nekem nem tetszenek. Mindenkinek más az ízlése.
Hát most tuti, hogy mindenki le fog pontozni...
Nekem az újabbak tetszenek. Nem tudom megmagyarázni miért, de én azokat szoktam meg, így jobban is szeretem őket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!