Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Létezik ember, aki még nem...

Létezik ember, aki még nem készül ki az "Alza-pont-huuuu" reklámtól? Én minden reklámot gyűlölök, de ez a legborzalmasabb.

Figyelt kérdés
Már évek óta boldogtalanítanak vele, én szó szerint sikítófrászt kapok ha meghallom. Vajon ennek sosem lesz már vége? Meddig akarják kikészíteni vele a nézőket?

2020. jún. 20. 12:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Elérték a céljuk a reklámmal. Foglalkozol vele, beszélsz róla, megjegyezted a nevük. Ez a reklám lényege.
2020. jún. 20. 12:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Az idegesítő reklámok lényege, hogy megtapadjon az emberben a márka, és hogy önként is beszéljen róla, mert arra késztet hogy megjegyzést tegyél rá. A tévében még pénzbe került az Alza reklám, te pedig itt már ingyen és önként reklámozod őket, mert a negatív reklám is reklámértékkel bír és bevételt hozhat a márkának.

A megoldás a teljes ignoráció. Ha most nem fogalmaztál volna meg kérdést a témáról, nem beszélnének róla az emberek. De mivel te megkérdezted és reklámoztad őket, lehet valakinek ez kelti fel a márka/üzlet iránt az érdeklődést, felkeresi az oldalukat és talál magának tetsző terméket amit megrendel. Azaz te járultál hozzá hogy az Alza még több bevételt csináljon külön marketing kiadás nélkül. A megspórolt pénzt pedig újabb reklámra költhetik, ami még idegesítőbb, még több embert késztet kérdés kiírására, ami még több új vásárlót hajt fel nekik.

Tanulság: ha nem akarsz valamiről tudomást venni, akkor ne csináld az ellenkezőjét.

2020. jún. 20. 12:32
 3/15 A kérdező kommentje:
Soha nem vásároltam még onnan, és ha tíz év múlva is adni fogják, akkor sem fogok. Így nálam nem érnek el vele semmit az idegesítésen kívül.
2020. jún. 20. 12:34
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte nagyon idegesített. De már megszoktam vagy immunis lettem rá 😊
2020. jún. 20. 12:39
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt csodálom, hogy álmomban még nem hallom...

Amúgy annyit nem kattogok rajta, ha látom, megjegyzem magamban, hogy mennyire idegőrlő, de több energiát minek pazaroljak rá?

2020. jún. 20. 17:34
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát az a helyzet, hogy idegesített, anyumnak tetszett, aztán figyeltem és rájöttem, hogy Csöre Gábor a hangja, akit imádok, így már én is nevetek, amikor meghallom jót röhögök. Bár csak minden idegesítő dolgot áttudnék így formálni, és megszeretni, mennyivel jobb lenne minden :)
2020. jún. 21. 03:50
 7/15 A kérdező kommentje:
Én, ha épp nem vagyok távirányító-közelben, amikor meghallom, befogom a fülem és hangosan ordítok (káromkodok..), hogy elnyomjam a hangját.
2020. jún. 23. 20:03
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Alza pont HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! Feláll a szőr a hátamon, ha meghallom.
2020. jún. 23. 23:29
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Számomra tönkre tették Eric Cartman-t
2020. júl. 8. 13:15
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Fú de béna az a reklám. Ha meghallom, akkor iszonyatos nevetésbe kezdek.
2020. júl. 11. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!