Mi történne a vámpírnaplókban a babával,(illetve az originalsban vagy a legaciesben),ha egy terhes nő változna vámpírrá?
Figyelt kérdés
Ha már úgyis majdnem megszületik gondolom nincs gond(bár úgy is kérdéses,hogy mi lenne)de ha esetleg pár hónapos terhes akkor mi lenne?Esetleg ha pár hetes a baba és az anyukája átváltozik?
Én a tv műsorokat láttam,de ilyenről szó sincs,gondoltam felteszem a kérdést mert eszembe jutott,hogy vajon ilyenkor mi történne.Ha esetleg valaki olvasta a könyvet,abban sincs ilyenről szó?Sima ötletek is érdekelnek,hogy szerintetek mi lenne:D
2020. jún. 8. 00:14
2/6 A kérdező kommentje:
Nem a pengét kérdeztem,ennek a 3 sorozatnak semmi köze a Pengéhez.
2020. jún. 9. 11:35
3/6 anonim válasza:
ja, sajnos nincs, akkor hamar végük lett volna
4/6 anonim válasza:
Hát ha az anya meghal akkor lehet a baba is benne de ugye vért meg kap úgy hogy lehet átváltozna vele együtt. De érted örökké csecsemő lenne úgy hogy nem maradna életben
5/6 anonim válasza:
Spoiler!
Ugye a Vámpírnaplókban Caroline-ba áthelyeszik Jo ikreit és rendesen megszülte őket. Szerintem a babának nem igazán esne baja
6/6 anonim válasza:
A könyvben Caroline a már vérfarkas Tylertől lesz ikerterhes. Elfarkasosodik, vackot készít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!