Mit gondoltok, az észbontókban le vannak fizetve az emberek?
Figyelt kérdés
Viasat 3-mon szokott menni az észbontók műsor és olyan hülyeségeket tudnak mondani ott az emberek, hogy néha elgondolkodom, hogy tuti le vannak fizetve mert nem lehetnek ilyen hülyék.2020. máj. 20. 20:26
1/5 anonim válasza:
Anno volt nálunk az egyik srác próbaidős melósként, aki szerepelt abban a műsorban.
Na addig én sem hittem el, hogy nem kamu. Addig!
2/5 anonim válasza:
Nem , van válogatas gondolom a suttyókat menőző arcokat teszik műsorra .Abban nem lenne semmi ha tudná mindenki a témákra a választ . Egy két fazon volt aki tudott de az vagy tévedés lehetett esetleg kevesen jelentkeztek .
3/5 anonim válasza:
én nem hiszem el, hogy ennyi hülye ember van
hogy válogatják ki őket egyáltalán?
4/5 anonim válasza:
Beszélgess el ismerősökkel barkivel , a kötelező oktatás nagyrésze egyetememi anyagok ertelmetlen zagyva amit memórizalni kell nem érteni . Kemiai oldat % számítás matek geometriai szerkesztesek .... Ez nem hasznos sem nem köt le senkit . Ember unatkozik lusta nem érdekli csak Vagó István kvízműsorában Füles fejtésben kell ez az információ . Nem jegyzik meg es nincs fejlesztve a gondolkodás sem olvasnak utána , max elkapnak egy videót tvt amit véletlen megnéznek és dereng valami . A beugratós leégetős kérdések direkt vannak , de látszik mikor a celeb sem tudja csak villogtatja a protézist . Gáspárek vagy egyeb xfaktoros nyomik sincsenek képben .
5/5 anonim válasza:
Én nem tudom elhinni
Most kb 10 percet láttam belőle és egyszerűen fizikai fájdalmat okozott ez az ostobaság.
Első kérdés.
Ki van a képen? (Darth Vader)
Válasz gonosz űr manó
Jó oké nem ismerheti mindenki de a válasz magában hülyeség.
Második kérdés
Trióból kiválik egy tag. Hányan maradnak?
Trió az tíz nem?!
Szóval... Nemár
Eddig bírtam nem tovább nem vártam meg a választ.
Szóval most tényleg ennyire ostobák vagy ennyire nincs pénzük az embereknek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!