Segítséget kérek. DVB T2 képes, CA modulos TV-m van. Létezik olyan "kütyü", amivel alkalmassá lehet tenni a készüléket, hogy a HEVC (H.265) videotömörítési szabványt kezelje?
Szerintem nincs..
Történetem: Mindig TV átállt a H.265 tömörítéses sugárzásra a fizetős csatornáknál. Ingyenesnél nem, Bp. A multiplex úgy tudom.
Tavasszal ezt jelezték, TV-m nem tudta, volt benne Conax modul+kártya eddig, ezt jeleztem, kaptam grátisz egy SET-top boxot, most mindent az "csinál", HDMI-vel kötöm a TV-be.
Működött, beépített Conax chip van benne, kártya eldobható.
Annyira gagyi volt a "doboz", hogy katasztrófa, semmi nem configurálható, vigyed-egyed úgy ahogy van.
Lemondtam, tudomásul vették, hó elején kapcsolatunk megszűnt.
Viszont: van nekem egy műholdvevőm, ami tudja SATon kívül a földi T2-t is, h.265-el, van benne kártyaolvasó, korábban kipróbáltam, működött.
Csatornalista szerkeszthető, saját sorba rakható, van Favorit csatorna... De most már tárgytalan, csak műholdra használom.
Kártyáimat zsebrevágva vittem a "TVket" vikendházamba is.
Igen, akkor tudja (első vagyok).
Nekem a teszten az jelent meg: ha csak a hangot hallja, akkor nem lesz ezzel a TV-vel Mindig TVje..
Előszedtem egy földi+műholdvevőt (két tuneres), az tudta venni, mert HEVC-s, de nem kötöttem az orrukra, így kaptam levelezés után a "boxot"..
A földi+műhold megoldás jó lett volna, de csak 1 kártyahely volt benne, így kiesett + a telki TV-zés így macerás lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!