Szereted a Gálvölgyi Show-t?
Az a baj,, hogy lopja a poénokat, Gálvölgyinek csak egy arca van és még mindig azt hiszi (vagy nagyon is tudja, hogy nem humoros, de valamiből meg kell élni), hogy az vicces, de már 85 óta csak Benny Hillt utánozza.
A legnagyobb baja, hogy ahogy "a" magyart ábrázolja. Nézzétek meg! Mindent utál, ami magyar. Az ő látásmódja szerint a magyar egy ostoba, részeges, műveletlen, büdös ember. Látványosan lenéz minket és van aki ezen még nevet...
Ezzel minősíti magát.
Egy tehetségtelen ripacs, ha nem Rodolfo veje lenne, soha nem ért volna el sikert a kommunizmusban, amiből mai napig is él.
Akinek ez humoros, annak biztosan a vörös Kabos, meg a Komlós is vicces. Sajnálom őket. Nekik még a körmös-bauer is vicces volt - biztosan.
Okok, amiért gyengének tartom a Gálvölgyi showt:
1. Unalmas (és az új epizódokban már máshonnan ellopott/önismétlő) jelenetek
2. Erőltetett és túl hosszú ideig húzott poénok (lásd Gyúrunk vazze?, Na ne!)
3. A műsorokat felesleges parodizálni, hiszen a legtöbb tévéműsor eleve önmaga paródiája, nem kell ide Gálvölgyi
4. Sokkal jobb műsorok vannak nála (pl. IHM show, Showder Klub).
5. Gálvölgyi nagyon ellenszenvessé vált a szememben azóta, hogy leszólta a stand-uposokat
6. A Retekklub hagyta ellaposodni ezt a műsort
7. A 2015-ös "fergeteges" különkiadás pedig még sz..rabb volt, mint a sima GV show
8. Csak a reklámparódiák értékelhetők ebből a valamiből.
Verdikt: Régen jó volt a GV show, most már nem. IHM show simán kenterbe veri.
Véleményemen kicsit javítok: Gyengusz és erőltetett, de én mégis nevetek rajta. Tisztában vagyok vele, hogy nagyon fárasztó műsor (most már rájöttem, hogy a régi is), de én mégis elvagyok vele.
Egy 5-öst simán megérdemel a 10-es skálán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!