Éppen Zala megyében tartózkodom, és az itteni ECHO TV-ben, mindenki épp olyan kék, mint ha az Avatarból lépett volna ki :D
2010. júl. 25. 22:02
1/8 anonim válasza:
A "sötét Zalában" elhalt a piros meg a zöld szín a kábeltévén?
2010. júl. 25. 22:12
2/8 anonim válasza:
Én zalai vagyok. Nálam rendben vannak a színek. Igaz, hogy itt is rengetek kábel- és műholdas szolgáltató van, tehát nem biztos, hogy ugyanonnan jön az adás. De lehet, hogy a készülékkel van a baj. Amúgy meg örülj neki! Az ECHO TV egy nézhetetlen sz@r, az Avatar skin csak feldobja. :)A sötét zalázást meg kérjük hanyagolni, különösen olyan megyében élőktől, akik rosszabb életszínvonalon élnek, mint mi (van jó pár) :)
2010. júl. 25. 22:26
3/8 anonim válasza:
Bocs, a "sötét Zala" kifejezésnek ezekszerint nem ismered az eredetét :) Egyáltalán nem az élet és értelmi színvonalra utal. Annakidején a környékbeli megyékben (Vas, Somogy, Veszprém) élők azért adták a sötét jelzőt a Zalához, mert történetesen az országban ott készült el utoljára a közvilágítás :)
Az igazságtartalmát nem tudom a történetnek, nekem az ottani ismerősök mesélték.
2010. júl. 26. 07:55
4/8 anonim válasza:
szerintem nem nézhetetlen szar az Echo tv, de nálam minden jó, és Zalai vagyok
2010. júl. 26. 10:00
5/8 anonim válasza:
Ismerem az eredetét (bár az Alföldön még rengeteg tanya van napjainkban is, ahol még nincs áram). De azóta eltelt vagy 60 év és tapasztalataim szerint jócskán sikerült behoznunk a kezdeti lemaradást, úgyhogy szerintem ideje abbahagyni az adott jelző használatát. Én se bántom azokat a településeket magába foglaló megyéket, ahová még nem ért oda az aszfaltút. (kollégáimtól idézve) :)
2010. júl. 26. 18:02
6/8 A kérdező kommentje:
Semmi baj sincs zala megyével ^^ Nem kifigurázni akartuk, csak történetesen itt nyaralunk ugye... Kapcsolgattuk a tv-t, és feltűnt, hogy mindenki kék:D De csak az emberek... Szóval igen, az átlagban általunk nem nézett Echo Tv most nagyon mulatságos:D A készülék valószínűleg nem hibás, már amennyire értek hozzá, mert minden más adó jól megy... Szóval az oka nem fog kiderülni, úgy látszik :D Csak kiváncsiak voltunk. Szép nyarat mindenkinek, reméljük lassan jobb idő lesz!
2010. júl. 26. 20:18
7/8 anonim válasza:
Nincs semmi baj, hiszen Te, mint kérdező, nem írtál semmi sértőt. Amúgy jó nyaralást kívánok és drukkolok, hogy jó időtök legyen! Csak akár merre járok az országban és megtudják, hogy honnan jöttem, már mindjárt megy is a sötétezés. Én ettől nagyon be tudok pöccenni, különösen akkor, amikor olyan mondja aki sose járt a megyében. Megkérdezhetem, hogy merre nyaralsz?
2010. júl. 26. 22:17
8/8 A kérdező kommentje:
Hévízen nyaralunk :) És igen, köszi a jókívánságokat, bejött ^^ Ma már nagyon kellemes errefele az idő, nemde? :) Szombaton jöttünk, és minden nap eddig 15-16 fok volt... ma ez a 23 fok körüli kánikulaként hatott:D Nagyon szép időnk van ma.
A sötét jelzőt meg eddig én sose hallottam, szóval ez számomra új dolog... Sajnos sok helyet bélyegeznek meg múltbéli események miatt valami negatív jelzővel, de ez egy kifejezetten szép hely, szerintem. Semmi rosszal nem találkoztam, a napokban pedig jártunk pár helyen, ugye a rossz idő miatt...
Nem mellékesen milyen jó lett itt a hangulat ^^ Mindenkinek szép napot!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!