Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak engem idegesít Csobot Adél?

Csak engem idegesít Csobot Adél?

Figyelt kérdés
Az Álarcos énekesben folyamatosan sikonyál, visít, fejhangon kiabál és egy értelmes mondata nincs. Az ilyeneket minek teszik be a TV-be?
2020. márc. 1. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ott az énekeseken kívül senkinek sincs értelmes mondata.
2020. márc. 1. 19:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem is idegel, nyugi
2020. márc. 1. 19:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem is idegesít!
2020. márc. 1. 22:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez az a nő, amelyik a Dancsó mellett ül? Hát elég irritáló
2020. márc. 3. 21:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Óóó igen. Hát én konkrétan miatta nem nézem a műsort. Pedig lenne benne potenciál, végre nem egy unalmas x-faktor, hanem egy szórakoztató zenés adás.

Viszont ennek a nőnek a feltűnési viszketegsége, és a folyamatos vinnyogása olyannyira irritáló, hogy gyakorlatilag élvezhetetlenné teszi az egészet.

Épp ezért inkább nézem a konkurencia műsorát, ott normálisabb emberek ülnek.

2020. márc. 3. 22:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Még egyszer régen regisztráltam az RTL most-ra és azóta küldözgeti emailen ezeket a szarokat. Egyszer belenéztem az egyikbe, hát kár volt. Csobot Adél valóban nagyon idegesítő.
2020. márc. 8. 15:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Engem azota idegesit, hogy cukiskodon leoltotta Malek Miklost. Ez a vigyorgo hízeljedes annyira irriralo, szinte gyulolom. Jo helyre tette a bulajat, azert maradt meg a koztudatban, de amugy egy sajat dala sincs, amit jatszananak a radiok, egy nulla ez a csaj. Nagyon nem orulok, hogy mentor lett, remelem jovore megint uj noi mentor lesz es nem tarthak meg. Ennel meg a tothgabi is jobb volt...
2021. nov. 2. 19:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Hol oltotta le Maleket?
2021. nov. 2. 20:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Abban az X-faktorban, ahova jelentkezett es ami miatt most egyaltalan kozszajon forog a neve. Talan a harmadik szeria volt az.... becsattogott ez a kis pitsa, termeszetesen az a hulye vigyor oda volt ragasztva a kepere, es cukiskodott. Malek megkerdezre, honnan jott, ez megmondta a varost, Malek visszakerdezett, hogy az hol is van, Csobot meg belemeltatlankodta a mikrofonba, hogy "hat Erdelyben, Miklos". Mintha tudnia kellene mindenkinek. Fúuu, azanyadat... mert nekunk aztan ismerni kell minden erdelyi telepulest, kulonben nem is vagyunk igazi magyarok, mi? Es ezt is, meg az irritalo vigyorgast es cukiskodast is elneztek neki. A taborban hamisan enekelt, a szekesnel is kegyelembol ult le, es Malek konkretan megszegte a verseny szabalyait, hogy kivetelt tehessen ezzel az idegesito nővel, 6 helyett 7 lanyt vitt a mentorhazba. Milyen dramak szoktak pedig lenni ennél a szakasznál, es minden mentor kepes volt eddig nehez donteseket hozni. Meg a balhes Toth Gabi se ragadtatta arra magat, hogy marpedig ő 7 embert visz tovabb es kesz. Szóval Csobot szó szerint szabálytalanul, csalással jutott tovább.

Egyszeruen ki nem allhatom, felall tőle a hatamon a szőr, kimondhatatlanul irrital. Politikusok nem valtanak ki belolem ilyen merhetetlen indulatot es utalatot, mint ez a no, pedig a politikusok igazan tenyerbe maszoak tudnak lenni.

2021. nov. 3. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!