Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az Eufória mennyire fedi a...

Az Eufória mennyire fedi a valóságot?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 19/F vagyok és már nagyon rég óta “nyugat Európa de inkább USA mániás” vagyok ez inkább a tini éveim elején jött elő amikor láttam az összes “ilyen” “amcsi filmet” mint az Amerikai Pite vagy Egy Dilis amcsi film... tudjátok a téma ugyan az Amcsi High School több klikk a Focisták a menők a Cheerleaderek a menő csajok és vannak a “gyíkok” és az egésznek olyan király “atmoszférája” volt... de ez a kor elmúlt (2003-2010-ig) mivel fiatal vagyok eléggé képbe vagyok a divattal gondoltam hogy ha itthon is menőek ezek a “Trash Raperek” mint Lil Pump Six6Nine9...stb a “Lean”

(kodein+Sprite) és az összes ilyen “hypebeast” cucc akkor amcsiba még jobban de mikor tegnap láttam az Euphoria 1. Részét nem azt mondom hogy ledöbbentem mert azt láttam amire vágytam és azt hallottam amit akartam a generációm teljes bemutatása az egész sori azok a témák amiket bemutatnak tényleg a mai fiatalok 90%-át lefedik (én például az összes “Boomerral” megnézetném hogy megértsék hogy most mi az amit a fiatalok adnak” bulik,drogok,tini ri**ncok,Hypebeastek... tudjátok ... de mivel még sajnos nem laktam az Egyesült Államokban így nem tudom hogy ez mennyire fedi az ottani “valóságot” “hétköznapokat” ott tényleg minden fiatal ilyen “könnyű vérű”? Ott tényleg mindenki “Hypebeast”? És tényleg valós az az atmoszféra amit bemutat? Mert nekem nagyon tetszik ez a “YOLO” style... tudom hogy erre a kérdésre a legjobban egy olyan ember tudna válaszolni aki hosszabb időt volt kint az USA-ben de remélem valaki olyan is olvassa.. köszi😄

2020. jan. 20. 20:48
 1/2 anonim ***** válasza:
67%
Az 1. részt láttam. Természetesen nem minden fiatalról szól, hanem a jó helyzetű kertvárosiakról. Egy gettósabb környéken azért nem így mennek a dolgok és ott is vannak teljesen átlagos kisebb városok, amik olyan szintűek, mint nálunk.
2020. jan. 21. 00:37
 2/2 anonim válasza:
81%
Szia ! Los angelesben élek 6 éve. Nem ! a fő helyek vagy leginkább azok a helyek ahol legtöbb híresség lakik pl mondok egy jó példát Zendaya (euphoria főszereplője rue) ott egyatalán nincsenek ilyen helyzetek ahogy az előző válaszolo is mondta a gettosab környéken vannak az olyan életmodú emberek mint az euphoriaban lathattad
2020. jan. 30. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!