Ja és Fezco és a tesója(gondolom a testvére :D ) a kedvencem.
Neked? :)
Nekem Kat és Jules a kedvencem,de Maddie is nagyon érdekes személyiség.
Nekem is nagyon tetszik eddig.
Azt mondjuk nem szeretem az HBO-s sorozatokban hogy hetente töltik fel nem úgfy mint netflixen pl a stranger thingset.
Nekem Rue és Maddy a kedvencem. De még Cassie-t is elkezdtem kedvelni a mai rész után.
A sorozat tényleg a tini problémákra mutat rá minden szépítés nélkül. Pl: dickpic-kes rész, szerintem majdnem minden lány kapott már interneten kéretlenül. Drogozás személy szerint nem tudom milyen de azt tudom, hogy hozzám köze álló személyek (barátaim) már gimi óta pl ekiznek a bulikban és hasonlók. Lányok önértékelése a béka segge alatt van ilyen korban ezért is küldenek a fiúknak pucér képeket amiket persze már másnap lát kb mindenki (van egy fiú ikertesóm szóval tudom hogy megy ez). Illetve amit én is át életem régebben Maddy része mikor Rue mondja, hogy " a legfájdalmasabb nem a seb volt, ha nem hogy rájött a fiú bármit tehet vele ő szeretni fogja" Erre tényleg elég fos rájönni. Szóval szerintem teljesen reális sorozat a mai tini létről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!