Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Megéri ez a tv a 108 ezres árát?

Megéri ez a tv a 108 ezres árát?

Figyelt kérdés
[link]
2020. jan. 5. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Megéri, azzal nincs gond, ár-érték arányban inkább még túl jó is (szerintem), kérdés inkább hogy miért ilyen olcsó?! :/ Pedig hát a Thomson abszolút nem noname márka, és mint látom, felhasználói vélemények alapján is full jó minősít kapott, 2 év garival simán jó!
2020. jan. 5. 19:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Ohh ez jó hír. Blaupunkt tvt néztem még, de nagyon rossz véleményeket olvastam róla.
2020. jan. 5. 20:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a Thomson már nem a 20 évvel ezelőtti Thomson, mint ahogyan a Blaupunkt sem a 20 évvel ezelőtti Blaupunkt, akárcsak az Orion stb.

Amúgy ár-érték arányban valóban jónak tűnik, de nyilván nem látjuk élőben a képminőséget mondjuk SD adásnál, amiben ma is sugároz a tévécsatornák többsége. Azt sem látjuk mennyire bugos a szoftver pl. Stabilan kezeli-e azt, ha telefonról, tabletről, számítógépről szeretnél wifin kivetíteni.

2020. jan. 5. 20:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát főképp azért szeretnék okos tv-t mert telefonon keresztul szeretnek youtubozni, 4k-s filmeket pendriveon keresztul megtekinteni, és erre a régi nagy böhöm doboz tv-m nem igazán jó. Ez egy óriási update lenne. Kisebb tv-t nem szeretnek, legalabb 50 colos legyen. Az a baj 50 colos tv-t csak úgy találhatok 100 ezer alatt ha nem smart.
2020. jan. 5. 20:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Végül is, ha neten rendeled, akkor 14 napos elállási lehetőséged van, ha nem válik be, így nagyon veszteni valód nincs.
2020. jan. 5. 21:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Esetleg ez a toshiba jobb lehet ? [link]
2020. jan. 5. 21:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Közben alaposabban utánanéztem, Árukeresőben összehasonlítottam őket, és a Toshiba egyértelműen jobbnak tűnik: sokmindenben azonosak, de a különbség, hogy a Toshibán van PC- és kompozit csatlakozó, ezen kívül nagyobb képfrissítési frekvencia, nagyobb fényerő, és erőteljesebb hangszórók!
2020. jan. 5. 22:32
 8/9 A kérdező kommentje:
igen ez meggyozo, ráadásul a toshiba nagyobb markanev mint a thomson, mar csak a laptopokbol, merevlemezekbol is kiindulva, nem sok thomson laptopot lattam eddig vagy vinyot
2020. jan. 5. 23:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert a Thomson abszolút nem foglalkozik számítástechnikával, kizárólag szórakoztató elektronikával foglalkozik, a Toshiba viszont rugalmasan mindkettővel!
2020. jan. 6. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!