Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ioffer 4 ezres nike cipő...

Ioffer 4 ezres nike cipő megéri-e?

Figyelt kérdés

Szeretnék rendelni ilyet. Erről az oldalról még nem volt szerencsém...tapasztalatok?

[link]

2017. okt. 11. 01:05
 1/3 anonim ***** válasza:
öhm... én nem vagyok abszolút a replika híve, inkább eredetit veszek, mégha neadjisten spórolni is kéne rá. Nike cipő eredeti van már 14 ezerért is, múltkor olyan szép Adidas sneakert vettem 15ért. Nem egy megfizethetetlen kategória, és biztosan nem vennék olyat 10 forintért sem, ami nem igazi és 2 használat után szétmegy, inkább spórolnék egy normálisra... ioffer egyébként állítólag jó, tipikus replikagyár, a sok facebookos netes rendelésekhez valót is onnan szerzik.
2017. okt. 11. 07:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Van replika cipőm, és eredeti is!Sőt van h a replikáim tovább bírják mint az eredeti!Kinek mi! Én rendszeresen vásárolok iofferről (nem csak cipőt)
2017. okt. 19. 11:36
 3/3 A kérdező kommentje:
és a replikánál mennyi az az ár aminél megéri rendelni ?
2017. okt. 19. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!