Candle Cove helyi gyerekműsor?
Elnézést hogy ilyen későn írok, de azt hiszem hogy tudom hogy melyik műsorra gondolsz, Skyshale. Azt hiszem hogy a Cande Cove csak pár hónapig ment ’71-ben és nem ’72-ben. 12 éves voltam mikor én és a bátyám néztük egyszer-kétszer. Az 58-as csatornán volt, bár azt nem tudom hogy melyik adón. Az anyukám mindig megengedte hogy átkapcsoljak rá a hírek után. Hadd nézzem hogy mire emlékszem..
A Candle öbölben játszódott, és egy kislányról szólt, aki azt képzelte, hogy a kalózok a barátai. A kalózhajónak Laughingstock volt a neve. Kalóz Percy nem volt annyira jó kalóz, mivel nagyon könnyen megijedt. Ja és valami Kalliopé zene ment a háttérben. Nem emlékszem a lány nevére. Janice vagy Jade vagy valami. Bár szerintem Janice volt.
Ugh, Mike, most kirázott a hideg miközben azt elolvastam. Igen, emlékszem. Mindig ezt mondta a hajó Percy-nek amikor volt egy sötét vagy ilyesztő hely, ahová be kellett mennie a kincsért. A kamera a két szó közötti szünetnél jobban odaközelített Laughingstock arcára miközben ezt mondta: MUSZÁLY… BEMENNED miközben a szemei ferdén álltak és a száját egy horgászcérna mozgatta.. Ugh, Eléggé olcsó és borzsasztó volt.
Emlékeztek a gazemberre? Az arcán volt egy nagy bajusz a nagy és keskeny fogai fölött.
Nem Percy volt a gonosz, de nem is a bajszos. Amúgy a bajszos neve Szörnyű Horace volt, ő csak a gonosz jobb keze volt. Neki is volt egy monoklija a bajsza fölött. Akkor azt hittem hogy csak egy szeme volt.
Szóval igen, a gonosz egy másik marionett volt. A Bőr-Lopó. Nem hiszem el hogy miket engedtek meg hogy nézzünk akkor…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!