Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek ki nyeri meg az...

Szerintetek ki nyeri meg az idei xfaktort?

Figyelt kérdés

Ha valaszthatnek, akkor Alettat szavaznam meg nyertesnek, de sajnos o mar kiesett. Igy Manuelnek szurkolok, sokoldalu, tehetseges gyerek. :)

Viszont en azt gondolom, hogy Tibi fog nyerni es ez mar elore eldolt. Ti mit gondoltok?

2019. nov. 24. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Patrik. Bár szerintem nem ő a legjobb. De valamiért nagyon népszerű. Tibinek, Renátónak, Enikőnek van a legjobb hangjuk. Enikőnek szurkolok, mert ő érdekes is. A másik kettő unalmas. Manuel aranyos, de ilyen számot én is írok, nem nagy szám, és mellé az ének/rap tudása se kiemelkedő.
2019. nov. 24. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Blankára is azt mondták, hogy előre le van játszva, hogy ő nyeri, aztán tegnap kiesett.
2019. nov. 24. 14:30
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen, Patrik is nagyon jo :) az elozo adasban nagyon odatette, kiraly volt!

Blankara miert mondjak? Neki megjegyzik a hibait.

Tibi meg a csapatos feladatnal megkapta magyarra "atirva" a High hopes nehany sorat es meg arra sem volt kepes, hogy megtanulja, ezen kivul egy hangot sem talalt el akkor, megis tovabb engedtek... Hianyzik belole az alazat es a szorgalom.

2019. nov. 24. 14:37
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Renato vagy patrik. Ok eladhatoak. A kis cigora nem vevok az emberek, ahogy a szorongo enikore se pedig messze nekik a legjobb a hangjuk. manuel megy nulla, nem tudom mire istenitik, van ilyen az orszsgban 100 tucat
2019. nov. 24. 14:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Annyira gyorsan potyognak az emberek és még 3 rész azt vége is, hogy minden héten más:D

Amúgy a mentorok házánál csúnyán kiakadtam, kedvencem volt a fekete csávó, Herby.

A másik, ami durva volt az az Aletta-Cintia dolog. Ezelőtt székesnél, most a mentorházban. Szerintem ez szemétség volt Bogitól, hogy berakta együtt őket a vagy-vagy kategóriába.

Imádtam a cool-t, sajnáltam, hogy kiestek, ezerszer jobbak voltak a lánycsapatnál, nem is értem.

Meg a kis Dominik, aki bárigazságosan esett ki, de nagyon sajnáltam, olyan jól indított.

Meg a repcsávó, a Kristóf, akit nem hagytam volna a mentorházban, nagyon egyedi volt.

Jelenleg talán a Patrik a favorit, de most nincs úgy nagy kedvencem, sokakat kidobáltak, akiket szerettem, meg mondom olyan gyorsan megy az egész, nem lehet tartani a lépést.

2019. nov. 25. 06:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem is túl gyors, nincs is idő megismerni, megszeretni őket.
2019. nov. 25. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!