Szerintetek ki nyeri az X-Faktort?
Van az a 70 éves bácsika, szerintem ő, hogy miért? Mert még ilyen nem volt, kell a változatosság.
Azt hiszem ilyen Bródi dalokat énekel.
Én sosem hiszek ezeknek az összeesküvés-elméleteknek.
Ha előre le lenne zsírozva az összes ilyen műsor, az elmúlt 20 év alatt már kiderült volna, pl. ValóVIlág és társairól is mindig mondják ugyanezt.
Ezek a műsorok tele vannak nagyon buta emberekkel, egyik-másik a saját anyját eladná pár forintért, egy ilyen hírért meg milliókat fizetne a konkurencia.
De érdekes, még sosem derült ki komoly turpisság, csak apróságok.
Szóval nem gondolom, hogy le van játszva.
Azt konkrétan nem értem, hogy az előző válasz akkor született; hogy Anti bácsi nyeri meg, mikor Anti bácsi már kiesett... WTF?
Remélem Andor nyeri meg, tehetséges, szimpatikus, kellőképpen alázatos. Ez Tibiről nem mondható el, tehetsége neki is van, csak épp nulla alázat van a gyerekben. Andor értelmes, intelligens srác, szintén az ellenkezője T-nek.
Mivel közönségszavazás van, így az nyeri meg, akire a legtöbben szavaznak, nem fordulhat elő, amit írtál.
Károgók mindig lesznek, akik mást látnának szívesen nyertesként.
Tibikének van mire beképzeltnek lennie???
Érdekes. Mikor megjelent, és még nem énekelt, már kiderült, hogy szegény buta, mint a föld, és a csajozására volt nagyon büszke, nem a tehetségére. Ez nem is büszkeség, hanem nagyképűség, beképzeltség, amik negatív tulajdonságok, és ezek taszítják az embereket, jogosan.
A tehetségét emellett senki nem vitatja.
De épp ez a fura, hogy azt írod, ő tudna élni a lehetőséggel. Nos, szerintem nem tudna.
Semmi alázat nincs benne, semmi fogalma nincs az életről, a szakmáról. Neki ctényleg csak a hangja van, de még beszélni sem tud. Andor vele szemben értelmes, intelligens, alázatos fiú, és szorgalmas!
Tibiről ez nem mondható el. Annyira nem vette komolyan a versenyt, hogy 3 sort megtanuljon. Számomra ez nem a "tud élni a lehetőséggel" kategória, hanem a komolytalan, trehány gyerek jellemzője.
A szorgalmat a zenével kapcsolatban értettem, igenis kell hozzá.
Anélkül nem megy, ha a 3 soros szöveget sem akarja megtanulni!
Nézd meg, hány tehetséges, jó hangú, de kommunikációra, együttműködésre képtelen énekes tűnt el a süllyesztőben!
Volt már jópár, akire illett ez a leírás, és nem vitte semmire, mert az élethez nem értett. A tehetség önmagában nem elég, ha felszínen akarsz maradni, és ebből akarsz megélni.
Jó hangú roma énekessel Dunát lehet rekeszteni. Nekem ő is a tucaténekes.
Andor számomra több, egy egyéniség, én örülnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!