A Bleachban Ichigo és Rukia szerelmesek egymásba?
Figyelt kérdés
2008. nov. 17. 19:00
11/16 anonim válasza:
Nem vagyok nagy nézője ennek a történetnek. De ez már most undorítóan hangzik: "Rukia meg valószínüleg Renji-vel (de azon se csodálkoznék, ha Byakuya-val)" Miért kellene két megtermett 180 feletti férfinak egy gyerek méretú lány? Az a Rukia olyan mint egy kisiskolás...
12/16 anonim válasza:
Hát remélem h szerelmesek ! A ... Orihime ...-ra idegesítő, csak azért rajzolták nagymellűre, hogy a fiúknak legyen valami ,,jó" benne, hogy eltudják fogadni h Ichigo Orihimével jön össze! Talán...
De inkább Rukiával kéne összejönnie !!! Sztem sokkal jobban összeillenek...
13/16 anonim válasza:
Szerintem Ichigo és Rukia összeillenek és igazán be valhatnák egymásnak az érzelmeiket.
14/16 zitzy93 válasza:
Szerintem biztos, hogy éreznek egymás iránt valamit.Az kiderül, hogy Rukia Renji iránt nem érez semmit. Orichime meg rohadtul irritáló karakter,egyáltalán nem illik Ichigo karakteréhez, Rukia viszont teljesen passzol hozzá (legalábbis szerintem)
15/16 anonim válasza:
szerintem így passzolnak a szereplők: :)
Rukia-Renji
Orihime. Ulquiorra
Ichigo-Nel
Yoruichi- Urahara
Rangiku-Gin
Toshiro-Hinamori
:))) :3 ♥
16/16 anonim válasza:
Engem is rohadtul idegesit orihime ugyhogy ha már ichigo összejön valakivel akkor az legyen inkább rukia. Orihime meg találjon magának valami palit akit ichigo kivételesen nem öl meg.Az majd megvédi és annak rinyálhat amennyit akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!