A Bleachban Ichigo és Rukia szerelmesek egymásba?
Hát figyelj.
Ugyebár a Bleach műfaja shounen (fiús,fiúknak szól),
de mostanában elkezdtek keveredni a műfajok és az ilyen shounen művekben is találhatunk shoujo (lányos, lányoknak szóló) részleteket.
Biztosat nem tudhatok ezzel kapcsolatban, csak annyit:
Renji szerelmes Rukyába, együtt nőttek fel.
Orihime szerelmes Ichigóba, fogalmam sincs hogy miért..xD
És ezt az Ichigo-Rukya dolgot..
Szerintem nem.
De nem akarom elvenni a kevded, hiszen mint mondtam: nem lehetünk ebben biztosak.. ;)
Attól hogy shounen még lehetne benne szerelmi szál, csak nem kiemelve vagy nem arra téve a hangsúlyt. Most komolyan, ott van kb. 30-40 karakter lányok-fiúk vegyesen és senki nem érez senki iránt semmit, csak oltári nagy haverok.XD Ott van pl: Dragon Ball, Yu yu Hakusho egyértelműen shounen-nek, mégse fogadtak a karakterek cölibátust.
A fő kérdésre a válaszom:
Kötve hiszem. Ichigo inkább Inoue-val fog összejönni, erre sokkal több jel utal. Rukia meg valószínüleg Renji-vel (de azon se csodálkoznék, ha Byakuya-val) Természetesen ez csak abban az esetben áll, ha egyáltalán bárki is összejön bárkivel.
nem csak Himéről tudni h szerelmes az a vörös hajú szemüveges csaj az osztálytársuk az szerelmes Orihimébe nem????
am nem igen hiszem h lesz benne ilyen 'szerelmi szál' ,de sztem jó lenne ha lenne mondjuk Tatsuki össze illene Ichi-vel vagy Renji Ichi-vel( nem vok yaoi fan [csak kicsit])
Én éretlennek tartom Ichigót a dologhoz, Inoue fogalmam sincs, mit szeret benne. Kurosaki csak aggódik a nőnemű karakterek iránt, mert azt hiszi, saját magukat nem képesek megvédeni. Rukia nem tudom, mit érez.
(Ezen a Renji-Ichigón meglepődtem, hát fura lenne, pedig yaoi-párti vagyok.:P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!