Tegnap nagy jövés-menés volt itthon, ezért most visszanéztem online a produkciókat.
Sajnálom, ha megbántok ezzel valakit, de a bácsinak semmi énekhangja nincs.
BEszédhangon szaval, nem énekel.
Pont a lényeget nem érted. Attól jó valaki bármiben, hogy mekkora rajongótábort tud mozgósítani?!
Nyilván a sok tini kiscsaj bugyija nem egy 70 éves bácsitól fog leesni. A műsort pedig nagyságrendekkel több tini nézi, mint nyugdíjas. Ezt előre lehetett tudni. És neki sem a koncertezés és a CD kiadás volt a célja.
Sok átlag 70 éves nem olyan mint ő. Ennyi idősen a nyitott fiatalos hozzáállása szerintem tiszteletreméltó és becsülendő. Az ilyen Bródy dalokat szerintem jól adta elő. Van tehetsége az énekléshez, jó hangja van. Nyilván nem lesz belőle soha se operaénekes, se rockzenész, szűk az a stílus, ami jól áll neki. A top12-ben megérdemelten volt ott. Ha még a régi szabályok lennének érvényben és nem ilyen szanálás lenne, hogy a mezőny harmadát egyből szimpátiaszavazás alapján szó nélkül kirúgják, hanem egyenként esnének ki a versenyzők párbaj után, akkor tanán egy-két élő adásban még láthattuk volna. Kb ennyi volt ebben, valóban nem több. Reálisan szerintem senki nem számolt azzal, hogy ő fogja megnyerni. De szégyenkeznie szerintem abszolút nem kell, megállta a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!