Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hol tudnám cosplay-hez beszere...

Hol tudnám cosplay-hez beszerezni a szükséges kellékeket? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy menni fogok idén az őszi Mondoconra, és szeretnék cosplyaben menni. Még sosem cosplayeztem ezelőtt, szóval nem muszáj számomra, hogy tökéletes legyen. Viszont több ötletem is van, hogy kit cosplayezzek, csak mindegyikkel van egy kis problémám.

Az első ötletem Dabi. (Boku no Hero Academia)

[link]

Eléggé sok helyen szétnéztem már, de sehol sem találtam az övéhez hasonló kabátot/kardigánt. Szeretnék minél olcsóbban kijönni a cosplayből, és a legjobb lenne, ha egy boltban megtudnám venni, és nem kéne online rendelni.

A másik ötletem Shigaraki Tomura. (szintén Boku no Hero Academia)

[link]

Nála a probléma a cipővel van, az pedig, hogy olcsó legyen, és boltban tudjam megvenni, továbbra is jó lenne.

Tudnátok valamiféle javaslatokat adni, hogy hol vegyem meg hozzájuk az említett ruhadarabokat? Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!

2019. szept. 27. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:
57%
Tudsz varrni? Ha igen, próbáld meg megvarrni
2019. szept. 27. 14:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos sem én, sem bárki az ismeretségi körömben nem tud olyan szinten varrni, hogy el tudja készíteni nekem. :/ Úgyhogy marad a vásárlás.
2019. szept. 29. 20:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia,

Dabihoz esetleg vehetnél egy sima kapucnis pulóvert minta nélkül. Ha hasonlóra levágod az ujjak és a kapucni szélét, akkor hasonló hatást érhetsz el. Ha cipzáras akkor csak le kell vágni a cipzárt, ha nincs rajta akkor csak félbe kell vágni elől, hogy nyitott legyen. (szerintem egy pár számmal nagyobb pulcsit vegyél ehhez)

Tomura cipőjéhez szerintem elég ha keresel egy sima tornacipő-félét. Fehéret. Akrill festékkel tökéletesen festhető. A cipőfűzőt pedig lecseréled feketére és kész.

Én is idén ősszel megyek az első teljes cosplayemben szóval sok sikert és szórakozást mindkettőnknek :D

2019. szept. 29. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!