Az Amerikai Horror Sztori összes évadát szükséges megnéznem?
Figyelt kérdés
Az 1. évadot megnéztem, és nagyon tetszett. Kicsit utána néztem, és láttam, hogy minden évad külön történetre épült. Az a kérdésem, hogy mind a nyolc évadot szükséges megnéznem?2019. aug. 24. 14:55
1/3 anonim válasza:
Nem muszáj, de előfordulnak egyes évadokban visszautalások korábbi évadra. Most pl. az Apokalipszis címet viselő évadban is volt összefüggés az első és a harmadik évaddal.
2/3 anonim válasza:
Nem, de vannak utálások egyes évadokban pl: Egyes karakterek feltűnnek több évadban is,(akár említés szintjén is)
Szerintem egyedül a 8. évad olyan amit csak akkor fogsz érteni ha láttad az 1 es a 3. evadot, mert lenyegeben azokra epul.
3/3 anonim válasza:
Csak az előttem lévőeket tudom ismételni: nem szükséges, de erősen ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!