Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogyan tudom a tv box-om...

K Laci kérdése:

Hogyan tudom a tv box-om RAM-jat ROM-jat növelni?

Figyelt kérdés

2019. szept. 15. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Sehogy. De fölösleges, attól nem fogja neked kártya nélkül dekódonli a fizetős csatornákat.
2019. szept. 15. 19:05
 2/7 P.O.C. ***** válasza:

Nem bővíthetőek, rá vannak forrasztva a nyákra. Lehet persze nagyobbat forrasztani bele. De ez általában nem kivitelezhető hagyományos pálkákkal ami a legtöbb háztartásban van. Megfelelő felszerelés esetén is szaktudást és gyakorlatot igényel.

A ROM -ot lehet úgy is hogy SD kártyát raksz bele.

Én pl úgy használom. Nem akartam belepiszkálni a gyári ROM -ba ill. android rendszerbe. Ezért a CoreElec rendszert SD kártyáról futtatom.

2019. szept. 15. 19:11
 3/7 A kérdező kommentje:
A furcsasag az egeszben 2/16 volt a memoria Egyszercsak lefagyott annyira, hogy ujra kellet telepiteni, sd-rol telepitettem, azt 1/4 lett a memoria. Hova tunt a tobbi?
2019. szept. 16. 15:01
 4/7 P.O.C. ***** válasza:

Ha valami noname kínai box. Ott előfordul hogy csalnak. PL. sok 3 GB RAM -al reklámozott BOX, csak 2 GB -os volt valójában. Csak valamit piszkáltak a firmware -én hogy 3 GB -osnak hazudja a rendszert. Még a CPU típusát is hamisítják benne, hogy mást mondjon mint ami valójában benne van.

Annyira sajnos én se vagyok benne, hogy pontosan mi lehet ez. Sosem használtam androiddal ezeket. Nekem a CE mindenhez elég.

Javaslom a Prohardver ide vonatkozó fórumait.

De sokkal, kompetensebb, tapasztaltabb felhasználók járnak oda. Napi szinten több tucat új hozzászólás van, hátha segítenek.

pl.:

[link]

2019. szept. 16. 15:57
 5/7 sazarre válasza:
Cseréled a RAM-ot. Némi elektronikai hozzáértést igényel, meg egy weller pákát, és némi cint. Alkatot meg tudsz a neten kukázni szinte ingyen. De egyet kell értsek az előttem szólóval, hogy rengeteg box hamis infókat közöl, mert direkt úgy van portolva rá a szoft, hogy kamu hwinfók vannak beleírva. Ha meg cserélsz, először győződj meg arról, hogy milyen proci van benne, hogy ahhoz kompatibilis ramot vadássz hozzá. Átlag S912, vagy újabb típusok vannak bennük. De láttam már mtk szettet is, amin kellemeset mosolyogtam.
2020. jún. 18. 15:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Ebben nincs kártya.

Androidos szerkezet.

Internetes cucc, tv okosító.

2020. jún. 22. 08:28
 7/7 P.O.C. ***** válasza:
#6: De van kártya. Az alaplapra van forrasztva ugyan, de attól ugyan úgy megoldható a fejlesztés, csak jóval macerásabb, mint egy asztali gépnél, ami modulári felépítésű. Itt forrasztani kell, vagyis kell gyakorlat kézügyesség. Stb.
2020. jún. 22. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!