Nektek az Ázsia expressz első vagy második évada tetszik jobban?
Én az első évadot nagyon szerettem,érdekes volt. Ez a mostani viszont már nem olyan jó. A 2 évvel ezelőttiben jobbak voltak a játékosok, és a feladatok is nehezebbek voltak szerintem. Kicsit úgy tűnik,hogy már nem tudtak mit kitalàlni. Nektek mi a véleményetek?
(Olyanok írjanak akik követték/követik ezt a műsort!!)
A tegnapi hajsza előtti veszekedés nem semmi volt. Mindenki hazudik mindenkinek, kavarnak, áskálódnak. Semmi másról nem szól az egész. Egyik pàros sem lett szimpatikusabb a műsor alapján. A szavazásnál is mindenki Grétáékat szidja, majd Pameláékra teszik a jelet azzal az indokkal, hogy velük nincs bajuk... Sajnálom, hogy a tájakat, ottani helyszíneket nem mutatják jobban, mert arra pl jobban kíváncsi lennék, mint ezekre az értelmetlen veszekedésekre. Na és hogy a Liu tesók átadták a helyüket Evelinéknek, eléggé megjátszottnak tűnt. Zsolti egyből elfogadta, többiek meg sem lepődtek. Kíváncsi vagyok ki lesz majd a győztes. De gyanitom, hogy Grétáék..
2x làttam a teljes első szériát. Ezerszer jobb volt a mostaninál még akkor is ha abban is voltak előre megrendezett dolgok.
Az első évad tetszett jobban, a feladatok is jobbak voltak, és az is, hogy ott a szereplők nem ismerték egymást, úgy lettek összerakva.
Most Vecáéktól felfordul a gyomrom, ahogy a férjével beszél és bánik. Eleinte sajnáltam a srácot, de ha valaki ilyen papucs és böszme, meg is érdemli.
Demcsákról alapból volt egy véleményem, Kandász meg hozzáidomult.
Grétáékat eleve nem bírom, a két agyhalott bari, csak bömbölni tudnak.
Egyedül a Liu testvérek voltak normálisak, de ők nem is illettek ebbe a csürhébe.
Ördög Nóra meg nagyon részrehajló, látszik, hogy a Grétáékat preferálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!