Nektek hogy tetszik az Ázsia expressz című műsor?
Figyelt kérdés
Kiknek szurkoltok? Ki pozitív csalódás nektek? Hogy tetszenek a feladatok stb?2017. nov. 9. 23:57
1/4 anonim válasza:
Sehogy senkinek . Értelmetlen süketelés tele bundával . Senki nem vesz fel óbégató külföldi turistákat az autójába sem ad ingyen idegeneknek szállást . Ez átlátszó marhaság . Az folytatódik ami az összes hasonló marhaságban , egyre gagyibb helyzetek páros csaták balhék kiszavazás , bél kukac evés és hajsza a pénzért . Ez semmi más mint a reklámok eladása .
2/4 anonim válasza:
Tök jó, kikapcsolja az agyamat, jó kis műsor.
3/4 anonim válasza:
Nekem is tetszik! :)
Edina és Csuti a kedvenceim! <3
4/4 anonim válasza:
Nekem is tetszik
Lajosék a Kedvenceim de most estek ki :(
Már nem szurkolok szerintem csak nézem ... Majd kiderül hogy kik lesznek szimpatikusak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!