A Love Islandban képmutatóan szimulàlnak? Nézzétek a tegnapi részt. Mire képesek az nők, ha nyerni akarnak és felemelkedni?
Köztudott, hogy a valóságshow-k nem manipultak, a bennük szereplők viselkedése pedig teljesen őszinte és 100%-osan megegyezik azzal ahogyan az emberek a mindennapokban viselkednek.
Az meg, hogy nézed, kérdezel róla majd közlöd, hogy silány ez a világ a férfiaknak mindenképpen az értelmes és tájékozott ember benyomását kelti!
Hat mivel kiderult tobb lany is megosztotta hogy oket is hivtak uzenetben ebbe a musorba csak nem vallaltak, igy szerintem biztos hogy pl a Nia aki dj ot is hivtak lehet ajanlottak neki, ha musort csinal plusz kap x penzt...
2. En egy kicsit szinjateknak erzem 1-2 emberrol a dolgot hogy talan ha megkavarja a szalakat bonuszt kapnak talan azok a bennfentesek.
3. Pl az egyetlen oszinte parost en most a Ticiant es a Zsofit erzem... ossze is illenek aztan majd kiderul...
de erdekes musor, gyanusan sok egybol a kavaras... pedig volt hasonlo musor az Eden Hotel lement 3 evad es az elso napokban ott meg semmi nem volt kb..szoval el lehet gondolkozni. De legalabb van mit nezni a tv-ben de teny hogy ha ez a mai 18-23 evesek akkor szepen nezunk ki...
25/L
1: Hàt te nem érted a lényeget. Az3rr kinlódsz megint:).
3-as: Lehet hogy szépen néztek ki. De megint ott vagytok, ahol a pénz van.
Nőként azt mondom, hogy a lányok szánalmasak, a fiúk sokkal értelmesebbek bent.
Mint mikor volt az a műsor, ahol az oltár előtt látták meg egymást először, összeházasodtak, aztán pár hétig követte őket a kamera. A címére nem emlékszem.
Az összes nő undorító módon viselkedett, a pasik meg mind normálisak voltak.
De jó lenne, ha nem általánosítanál, mert az nem vall túl magas IQ-ra.
Ha látsz valamit a TV-ben, abból nem kéne következtetni az összes nőre.
Ilyen fenékkategórai, ahogy írod... kb minden második nő. Itt sem olyan hú de fullos mindegyik, én pont nem ezt látom, hogy bombanők és átlagos pasik.
Sőt!
Szerintem a pasik mind átlag felettiek bent, bár nem szeretem a kigyúrt pasikat, de tény, hogy ezek adnak magukra.
Kivételt egyedül Patrik képez, akiről persze nem mondom, hogy nem adna magára, de fényévekre van a többitől.
Ellenben a csajok:
Szilvi tulajdonképpen szimpatikus, mert normális, de valljuk be, nem szép. Nem akarok csúnyábban fogalmazni.
Vagyis, eddig szimpatikus meg normális volt, de pl a tegnapi részben ahogy fejeket vág meg támad Kittire, azzal eléggé lesüllyedt.
Kitti csak műsort csinál, próbált hülyéskedni, hogy ő nem eszik hagymát, de Szilvi egyen nyugodtan, de Szilvi nagyon nem vette a lapot. Pedig tényleg csak poén volt.
Nia szánalmas. Ahogy a facebook csoport kommentelőinél látom, mindenki így látja. Ha "meg van csinálva", akkor nagyon dekoratív, de egyébként smink nélkül nagyon kiélt feje van, lassan már milf kategória, de ettől persze még lehetne jó nő. Az ő esetében a stílus, a személyiség az, ami mindent romba dönt, mert épeszű, értelmes férfi ezt nem fogja tűrni hosszú távon. Pár hétig igen, mert megkap egy "híres" nőt, de irritáló a beképzeltsége, hogy ő mindenkinél többnek gondolja magát.
Karola... hihetetlen számomra. Na ő minden, csak nem átlag feletti nő. MESSZE ÁTLAG ALATTI, amint megszólal. Komolyan nem tudom, miért érzi magát intelligensnek, próbál szegény úgy beszélni, de keresi a szavakat, és nincs is tisztában a jelentésükkel. Nagyon modoros, nagyon művi. Bele is zavarodik rendesen a saját mondandójába, még a mondat elején nem tudja, hogyan fogja befejezni a mondatot, látszik az arcán az erőlködés, hogy intellektuálisnak tűnjön, de ha eszébe is jut egy szó, az tuti nem illik a szövegkörnyezetbe, és nagyon, de nagyon nem tudja használni a ragokat, egy óvodás gyerek összefüggőbben beszél nála.
Ugyanitt kell megemlíteni Tíciánt, aki nem tudom, milyen nyelven beszél, de nem magyarul.
Zsófi... nem tudom, mit szed, de én még nem láttam embert ennyire belassulva. :D
Ő szép lány lehetne, de a műszempillának ezek szerint olyan súlya van, hogy nem tudja tőle mozgatni a szemét, a szájfeltöltése előtt meg talán nem tudta, hogy nem fog tudni normálisan beszélni. Zavaró, ahogy beszél, pedig vannak értelmes gondolatai.
Nem a világ silány, csak ilyen műsort nézel.
De kérem szépen... be lehet ülni a könyvtárba is Élet és Irodalmat olvasni, ott garantáltan nem ilyen lányokkal fogsz ismerkedni. Vagy akkor nem lehetne fikázni a női nemet, az a gond?
Aki női testben él , az könnyen van, ha más dolga sincs, csakhogy válogasson, ellentétben azzal, akitől mindennemű elvárások vannak! Remélem érted. "Nem hiszem, hogy ràumgrana a szép nő vagy kiteljesedhetnék vele bármennyire is akkor, ha nekiàllnék könyvtàrba járni." Az àltalànos IQ szint gyengeségét azzal magyaràzni, hogy àltalánosìtok, nem jó megoldás. Van olyan kellő alapom, amit nem is gondolnàl. De ha az ország összes nője ilyen, bizonyíték nélkül , akkor is lehetne bármelyikőtöknek ilyen tétel alá bújni. Ennyi erővel, kinek nem inge , nem veszi magára! Remélem ezt is érted!
Amit írsz a lànyokról, abban van valami. De ez szerinted relevanciàval bír ebben a témában? Azért azt valljuk, be hogy vannak közöttük olyan "fenékkategóriàk", aminek làtvânya igencsak feldobja a férfi oldal kedvét. És azért az a tény, hogy minden màsodik nőnek ilyen van...Ebben inkàbb ne legyünk biztosak. Sőt!
Sajnos a 21. Század rossz gyarlósàgot generál a szép nő lelkébe. Ez kiiktatja az egyenletből a másik oldal élvezeteit, ha az nem tud hasznot nyújtani. Bárcsak a könyvtár adta volna a lehetőséget:)....Mert a női oldaltól nem várhattuk soha.
Egyébként értelmes dolgokat írtàl. Csak a témához képest nem bír relevanciàval.
Nem akartam még hosszabbra nyújtani, mert már így is sokat írtam.
Meg van, aki annyira kis szürke egér kategória, hogy igazán írni sem tudnék róla.
De ha érdekel a véleményem, mert szerinted van némi alapja, folytathatjuk, csak írd le azt az 1-2 nevet, akire még kíváncsi vagy.
Kaptam egy privátot, szinte biztos, hogy tőled, amit nem értek, mert itt is nyugodtan le lehet írni.
Véleményünk lehet, akár el is térhet, de abban nagyon nincs igazad, hogy csak az kritizálhatja őket, aki jobb náluk.
Bárki bárkiről mondhat véleményt, főleg hogy ezek az emberek vállalták és most nyilvánosan élik az életüket.
Jól néznénk ki, ha mindig csak a "jobbak" alkothatnának véleményt.
Ráadásul ki dönti el, hogy ki a jobb?
Mert pl. Karoláról nagyon eltér a véleményünk: szerinted az ő fenekét nehéz überelni.
Öööö... szerintem konkrétan az övé a legrosszabb. Lehet, hogy edz, de én őt nem látom csinosnak. A többieknek szép kerek csípője van, ugye a kerek fenék ettől függ.
Akinek nincs széles csípője, az edzhet egész életében, a büdös életben nem lesz kerek feneke sem.
Amúgy meg ez a fenék dolog is számomra túl van lihegve, ezerszer fontosabb az arca, a melle, a lábai, és a SZEMÉLYISÉGE.
Tessék, Niától el vannak ájulva, a pasik is, amikor először meglátják, de a nők szerint is szép. Egészen addig, amíg meg nem ismerik. Utána már nem kell a kutyának se. Olvasgatod a facebook-csoport kommentjeit?
Én követem, ráérek, hétvége van, nem dolgozom, a napon nem is kertészkedem, szóval ilyenkor netezek. Niától nők-férfiak egyaránt rosszul vannak, nagyon negatív vélemény alakult ki róla.
Ugorjunk: Kitti egy szép nő számomra, de a viselkedése miatt egy ember kivételével MINDENKI elfordult tőle.
szóval azzal sem értek egyet, hogy itt nem számít a személyiség és a viselkedés, csak a külső. Nagyon is számít. Egy csinos popó nem fogja megnyerni a versenyt, nem fogja a médiában tartani a szereplőt, nem fog neki később munkát és ezáltal pénzt hozni.
Az meg a legelkeserítőbb az egészben, hogy szerinted elég nőnek születni és minden meg van oldva. Ha nem lenne legalább annyi értelmes, szingli nő, mint pasi, akkor ezt elfogadnám. De van!!!
Egy nőnek semmivel sem könnyebb.
De amúgy van egy kollégám, aki pont így gondolkodik, akkora nőgyűlölet van benne, amilyet még soha senkiben nem láttam.
Véleményem szerint nőként sokkal nehezebb érvényesülni és normális életet élni, de ebbe már ne menjünk bele.
Hiszen valóban megvan az az oldal, ahol egy szép nő pusztán a külsejével bármit elérhet, és ezt nem is tagadom. De ezzel foglalkozzon az, aki érintett, illetve aki ilyenre vágyik.
A többi nyugodtan elmehet könyvtárba vagy színházba.
És tudod, miért van erről más véleményed? Onnan nem hallasz nap mint nap új sztorikat, hogy már megint valaki összejött valakivel, ezért azt gondolod, hogy ott csak csúnya emberek vannak, akik senkinek nem kellenek. Valójában meg az lehet a megoldás, hogy ha ilyen helyen ismerkedsz meg valakivel, akkor talán értlemesebb kategória, és nem fogtok 1-2 nap múlva szakítani, és nem sírjátok tele a médiát meg a facebook-oldalatokat a témával, mert ennél értelmesebb emberek vagytok!
Ezért azt hiszik az emberek, hogy csak szutyok nőkkel lehet ismerkedni jó drága helyeken. Mert csak erről olvastok cikkeket és ez van a tévében.
Megvan a másik oldal is, meg lehet nyugodni. Csak a tanultabb emberek nem teszik a kirakatba a magánéletüket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!